Horoscop: vezi cum stai cu dragostea vara aceasta!

Nativele din Rac au o vară foarte interesantă şi plină de iubire, în timp ce Balanţele nu au starea potrivită pentru o relaţie perfectă. Vezi cum stai şi tu cu dragostea vara asta!

Berbec

La începutul verii ai nevoie de o perioadă liniştită, alături de iubitul tău şi nu îţi doreşti decât să staţi amândoi acasă, în patul vostru, unde să-ţi odihneşti capul pe pieptul lui. Dacă şi el are aceleaşi preferinţe, această apropiere îţi va face foarte bine şi îţi va da mai multă încredere în tine şi în relaţia voastră.
În luna iulie apar o situaţie de criză în cuplu, dar cu mult tact vei trece uşor peste ea fără să rămână între voi probleme nerezolvate. De fapt, aceast mic conflict poate să întărească relaţia voastră. La sfârşitul lui iulie, astrele te fac dintr-o dată mai strălucitoare în ochii celorlalţi, deci dacă eşti singură, acum e momentul să-ţi cauţi partenerul perfect.

Taur

Vara începe cu mult romantism, tandreţe, şoapte de iubire şi muzică romantică în surdină. Numai că ce e mult strică, mai ales că nici nu eşti genul romantic. La sfârşitul lui iunie apare nevoia unei conversaţii care te va ajuta să iei o decizie privin viaţa ta sentimentală, iar la unele native pot apărea schimbări majore, de pildă o logodnă, o căsătorie sau un copil.
Un nou moment important, dar în sensul negativ, este jumătatea lui august, când situaţia devine mai încordată fără vreun motiv anume. Poate că a dispărut pasiunea, poate că fiecare are alte lucruri de făcut… cert e că va fi o perioadă grea, dar nu imposibil de depăşit.

Gemeni

Mici probleme financiare îşi pun amprenta asupra relaţiei de cuplu şi apar unele discuţii în contradictoriu care pot fi depăşite însă dacă dai dovadă de tact şi renunţi la orgoliu. Odată depăşite aceste probleme, vei descoperi noi modalităţi de a te bucura de viaţa liniştită de cuplu. După jumătatea verii relaţia ta se schimbă în bine şi e posibil să faci chiar pasul cel mare.
În august apar unele tentaţii şi numai de tine depinde cum vei reacţiona la ele. Dar ţine cont că dacă te laşi pradă impulsului de moment, s-ar putea să pierzi ceva important. Şansele unei despărţiri sunt totuşi destul de mici.

Rac

Ai o vară interesantă din punctul de vedere al iubirii. Interesantă şi fierbinte… Fie că ai o relaţie, fie că eşti singură te aşteaptă aventuri pe care nu le vei uita prea curând. Nativele implicate într-o relaţie de durată descoperă noi posibilităţi sexuale şi noi plăceri pe care nu le bănuiau până acum.
Nativele singure au şi ele o perioadă bună, dedicată descoperirilor şi aventurilor. Chiar dacă nu apare Făt Frumos, vara aceasta va fi una distractivă. Ai câteva luni în care te simţi admirată, iubită, iar asta îţi dă încredere în tine şi te încurajează să-l cauţi pe cel destinat ţie.

Leu

 
Nu eşti într-o formă prea bună, iar acest lucru îşi va pune amprenta şi asupra relaţiei tale cu sexul opus. Dacă ai un iubit, veţi trece printr-o perioadă “moartă”, în care lucrurile nu evoluează şi nici nu dau înapoi. Tentaţia de a călca strâmb va fi mare, dar dacă te simţi bine în relaţia actuală, va trebui să rezişti.
Dacă nu ai un iubit, nici nu sunt şanse de a-l găsi vara aceasta pe cel dorit. Nu te simţi bine în pielea ta – ciudat pentru tine – iar asta îţi afectează încrederea în propria persoană şi în sexul opus. Din dorinţa de a te simţi iubită e posibil să te arunci prea devreme în nişte relaţii care nu sunt tocmai potrivite.

Fecioară

Cum vine vara, cum te transformi. La primele raze de soare, serioasa şi pudica Fecioară devine mai dezinhibată, mai amuzantă, mai sociabilă, iar asta se vede în relaţiile cu sexul opus. Pentru tine, vara aceasta va fi dinamică, plină de aventuri, de experiemente şi distracţie. E valabil şi dacă ai un iubit, şi dacă nu ai.
Fecioarele singure sunt înconurate de bărbaţi, mai ales în lunile iulie şi august, iar şansele să apară iubitul perfect sunt destul de mari. La cât eşti de atrăgătoare puţini bărbaţi îţi vor putea rezista.

Balanţă

Ceva se întâmplă cu tine şi nu e de bine. Nu ai stare, nu ai răbdare şi renunţi la diplomaţia care te caracterizează. Astfel poţi răni sentimentele celor din jur, inclusiv pe ale iubitului tău, care va reacţiona aşa cum ştiu bărbaţii mai bine, adică se va închide în el. Vei vedea că de câte ori vrei să stai de borbă şi să pui nişte lucruri la punct, te vei lovi de un zid de tăcere.
Dacă eşti singură a doua jumătate a lui iunie ar putea să te aducă în preajma bărbatului la care visezi, numai că firea ta sensibilă, combinată cu starea proastă pe care o ai, te vor face să-l îndepărtezi rapid. Abia spre toamnă revii la sentimente mai bună şi ai ocazia să repari unele greşeli.

Scorpion

Tu eşti mereu pasională, sociabilă şi exuberantă, dar vara parcă devii şi mai şi. Bărbaţii roiesc în jurul tău, atraşi de firea ta sociabilă şi de simţul umorului, iar femeile te invidiază pentru felul cum ştii să-i învârţi pe degete.
Din păcate, pentru nativele singure nu se întrevede şansa unei relaţii de durată pentru că cei care “se oferă” nu par a fi potriviţi. Chiar şi aşa, vara aceasta e foarte bună pentru Scorpioni şi le exacerbează pofta de viaţă şi de socializare.

Săgetător

Începi să te gândeşti la viitor şi să faci planuri privind evoluţai relaţiei voastre. E posibil să te grăbeşi un pic, mai ales că lunile de vară ar trebui să fie dedicate distracţiei şi aventurilor, nu planurilor de viitor. Nesiguranţa de care dai dovadă nu te ajută deloc dacă încerci să-ţi convingi iubitul că eşti femeia vieţii lui.
Aceeaşi nesiguranţă le pune beţe în roate şi nativelor singure care reuşesc să atragă atenţia sexului opus, dar nu pot să o păstreze prea mult. Cine te vede pentru prima dată este cucerit personalitatea ta, dar când începe să-ţi dea atenţia ai tendinţa să te agăţi de persoana respectivă, iar asta puen bărbaţii pe fugă.

Capricorn

Îi oferi partenerului mai multă atenţie şi cauţi să eviţi cu orice preţ conflictele. Firea ta împăciutoare poate, într-adevăr să evite anumite discuţii neplăcute, dar nu poate să rezolve adevăratele probleme din cuplu. Cam tinzi să ascunzi mizeria sub covor, iar asta se va întoarce la un moment dar împotriva ta. Până la urmă vara este bună şi îţi aduce unele perioade foarte frumoase pline de romantisc, pasiune şi înţelegere. E vorba mai ales de prima săptămâna a lui iunie şi a doua săptămână a lunii iulie.
Nativele singure au mari şanse să-l cunoască pe Făt Frumos, dar asta nu înseamnă că şi el le va observa. Relaţia dorită ar putea începe mai târziu.

Vărsător

Este o perioadă a căutărilor, în care încerci să analizezi la rece relaţia ta şi ceea ce îţi oferă. Chiar dacă nu ai găsit momentul cel mai potrivit, adevărul e că ar fi fost cazul mai demult să te gândeşti ce vrei de la el. Indiferent de concluzia la care vei ajunge, o discuţie cu iubitul tău îţi va da o senzaţie de bine şi de libertate pe care ţi-o doreşti de mult timp.
Nativele care nu au o relaţie ar trebui să fie mai curajoase şi mai sigure pe ele. Orice femeie poate cuceri orice bărbat dacă e suficient de sigură pe ea şi dacă îi poate demonstra asta şi lui.

Peşti

O vară pasională, romantică, aşa cum ai visat. Vor fi plimbări lungi pe plajă şi partide de sex fierbinte. Dacă ai o relaţie de lungă durată, faptul că îţi face dovada sentimentelor lui îţi dă curaj şi elimină inhibiţiile. Relaţia voastră va ajunge la un alt nivel, nu neapărat oficial, dar veţi descoperi noi lucruri care vă leagă şi noi modalităţi de a vă simţi bine împreună.
Dacă eşti singură, nu ai aceeaşi încredere în tine şi în sexul opus, dar rămâi seducătoare, tocmai prin vulnerabilitatea de care dai doavadă. Şi ce bărbat nu vrea să fie protectorul unei femei singure şi speriate?
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!