Horoscop: vezi cum stai cu dragostea în luna martie!

De Amelia Matei, pe

Pentru Gemeni urmează o perioadă mai slabă pe plan sentimental şi sexual, în timp ce Fecioarele dăruiesc mult şi primesc mult. Vezi cum vei sta şi tu cu dragostea în luna martie!

Berbec

În prima săptămână a lunii va fi o perioadă grea din punct de vedere sentimental. Va trebui să iei o decizie dificilă la care nu ai fi vrut să se ajungă. Păstrează o atitudine obiectivă şi gândeşte-te la viitor. Sentimentalismul nu te va ajuta deloc îna ceastă perioadă. A doua şi a treia săptămână din martie se anunţă mult mai bune, cu o surpriză de proporţii în viaţa sentimentală.

Taur

Ar putea fi cea mai interesantă lună a anului. Dacă eşti singură apar noi oportunităţi sentimentale foarte interesante – eşti mai cuceritoare şi mai senzuală ca oricând. Dacă ai o relaţie, lucrurile vor merge mai bine ca niciodată pe plan emoţional şi sexual. Spre sfârştiul lunii vei deveni şi mai entuziastă, curajoasă şi norocoasă în dragoste. Dar vei fi şi mai dornică de aventuri aşa că ai grijă lângă cine alegi să le trăieşti.

Gemeni

Nu eşti în cea mai bună formă, mai ales în primele zile ale lunii martie. Popate fi vorba de o ceartă cu iubitul, o întâlnire care nu merge chiar aşa de bine pe cât sperai, nişte frustrări în plan sexual.Multe lucruri pot merge rău în această perioadă. Nici restul lunii nu va fi prea bună în plan sentimental din cauza unor secrete. Motivele dezamăgirii le vei ţine ascunse de restul lumii – să fie o dragoste interzisă, o aventură misterioasă?

Rac

Vin zile foarte încărcate din punct de vedere emoţional, zile în care va trebui să te abţii de la reacţii exagerate dacă nu vrei să strici echilibrul din cuplul tău. Se pare că vei acorda mai multă atenţie decât ar trebui unor lucruri minore pe care le-ai ignorat până acum. Dacă treci cu bine de prima săptămână a lunii, situaţia va deveni mult mai relaxată. Se anunţă o colaborare fructuoasă între tine şi partener, cu multe ocazii de a petrece timpul împreună.
Vezi şi restul zodiilor în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!