Horoscop: ce şi doreşte de la o femeie în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Berbecul adoră femeile active şi deschise la nou, Peştele are nevoie de o iubită calmă şi simplă, iar Săgetătorul vrea o femeie pusă pe distracţie. Vezi ce îşi doreşte iubitul tău de la tine!

Berbec

Semn de foc, Berbecul se îndrăgosteşte rapid, dar are sentimentele lui se sting repede dacă nu îi oferi exact ceea ce îşi doreşte. Vrea ca femeia de lângă el să fie la fel de activă ca şi el, la fel de deschisă şi dispusă să încerce lucruri noi. De asemenea, trebuie să ai simţul umorului foarte dezvoltat, altfel se plictiseşte repede de relaţia voastră.

Taur

Taurul îşi doreşte o femeie spontană, pasionată de aceleaşi lucruri ca şi el: arta, ecologia, mâncarea bună. El este pudic şi rezervat, aşa că are nevoie de o femeie care să-l facă să se simtă în siguranţă, aşa încât să-şi arate adevărata fire lângă ea, fără teama de a fi judecat. Pentru că îi place mâncarea, îi plac şi femeile care ştiu să gătească sau sunt dispuse măcar să încerce.

Gemeni

Pasionat de arta conversaţiei, bărbatul Gemeni îşi doreşte o femeie comunicativă, care să-l ţină de vorbă ore în şir fără să-l plictisească. De asemenea, îşi doreşte ca iubita lui să aibă simţul umorului şi să nu fie geloasă pentru că în viaţa socială el este ca un fluturaş care zboară din floare în floare şi flirtează cu totate femeie întâlnite.

Rac

Racul are nevoie de o femeie sensibilă, răbdătoare şi mămoasă care să îl alinte ca pe un copil. De asemenea îi trebuie o femeie puternică şi sigură pe ea care să-i împrumute din încrederea ei. Îşi doreşte ca iubita lui să-l înţeleagă şi să se “coboare la mintea lui” pentru că indiferent de vârstă, Racul este mereu un copil mare.

Leu

Are nevoie de o femeie frumoasă şi elegantă, dar nu atât de frumoasă şi elegantă încât să-l eclipseze. Da, e greu de mulţumit. Femeia de lângă el trebuie să ştie cum să-l pună într-o lumină bună şi să-i gâdile orgoliul aşa încât să fie fericit tot timpul. Nu îi plac femeile cu gusturi ieftine şi comportament “de duzină”

Fecioară

Pudic şi introvertit, nativul din Fecioară are nevoie de o femeie liniştită şi reţinută. În compania celor exuberante şi vesele se simte cumva “agresat”. Îşi doreşte ca femeia de lângă el să aibă stil, tact şi eleganţă – nu neapărat în vestimentaţie, ci în gesturi şi vorbe.

Balanţă

Balanţele urăsc certurile şi conflictele. Aşa că iubitul tău are nevoie de o femeie liniştită, care nu ridică tonul şi ştie să rezolve un conflict pe cale paşnică. De asemenea este mai degrabă leneş şi preferă să stea degeaba, pur şi simplu, aşa că femeia de lângă el trebuie să preia toate treburile fără să se plângă. Urăşte vulgaritatea şi violenţa.

Scorpion

Tot ce îşi doreşte este o femeie pasională, ca şi el, care să iubească din toată inima şi să se dăruiască complet. Este gelos şi nu poate sta lângă o femeie care flirtează cu alţii sau care are prieteni de sex opus. Iubita ideală pentru el este puternică, încrezătoare, cu simţul umorului şi deschisă la nou, mai ales pe plan sexual.

Săgetător

Săgetătorul adoră femeile simple, puse pe şotii, optimiste, vesele care ştiu să se distreze. Are nevoie de o femeie care să petreacă alături de el până dimineaţa, iar după două ore să o ia de la capăt. Ca să îl cucereşti trebuie să fii naturală, să ai simţul umorului şi să-i arăţi că iubeşti petrecerile. De aici încolo, totul e foarte simplu.

Capricorn

Femeile muncitoare, sincere, de încredere îl cuceresc imediat. Ambiţios peste măsură îşi doreşte să ajungă cel mai bun în orice domeniu, iar femeia de lângă el trebuie să fie la fel de ambiţioasă şi gata să facă unele sacrificii de dragul viselor lui. Nu-i place lenea, frivolitatea, pierderea de timp, vulgaritatea.

Vărsător

Libertatea e foarte importantă pentru Vărsător. Îşi doreşte o iubită care să-i înţeleagă această nevoie şi să-i accepte escapadele. O femeie sigură pe ea, încrezătoare care nu cunoaşte gelozia îl cucereşte imediat. Îi place să poarte discuţii lungi şi pline de informaţii utile, aşa că adoră femeile cu o bogată cultură generală sau cel puţin curioase şi dispuse să înveţe multe lucruri.

Peşti

O femeie calmă, liniştită, de modă veche e tot ce îşi doreşte. Iubita lui trebuie să aprecieze gesturile romantice şi micile plăceri ale vieţii. Urăşte materialistele şi femeile vulgare, interesate de sex şi bani. Femeia de lângă le trebuie să fie simplă, iubitoare, înţelegătoare şi, cel mai important, să-l iubească pentru ceea ce este, nu pentru ce are.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!