Horoscop: Vezi în ce zodie e relaţia voastră şi cum vă afectează!

De horoscop dragoste0, relatie de cuplu, pe

Zodia relaţiei voastre depinde de ziua când v-aţi cunoscut sau ziua când aţi decis să fiţi împreună. Aminteşte-ţi când te-ai îndrăgostit de el şi calculează în ce zodie se află ziua respectivă!

Berbec

Relaţia voastră este foarte „vie”, cu multe schimbări, răsturnări de situaţie, certuri, dar şi împăcări dulci. Amândoi aveţi o personalitate puternică şi e normal să iasă scântei. Dacă sunteţi destinaţi unul altuia, veţi trece peste toate problemele şi veţi descoperi că această relaţie poate deveni o căsnicie fericită şi de durată pentru că, orice ar fi, nu vă veţi plictisi niciodată.

Taur

Aveţi o relaţie liniştită, romantică. Vă înţelegeţi foarte bine unul pe altul, aşa că certurile sunt rare, şi nu vă grăbiţi să faceţi paşi pentru care nu sunteţi gata. Relaţiile începute sub zodia Taurului avansează lent dar sigur. Probabil veţi petrece ani şi ani împreună până veţi decide să vă căsătoriţi, dar când o veţi face, va fi pentru toată viaţa.

Gemeni

Azi vă înţelegeţi perfect, mâine nu vă mai suportaţi, poimâine petreceţi toată ziua îmbrăţişaţi. Relaţia este schimbătoare, în funcţie de toanele unuia din voi şi vă decideţi greu în legătură cu paşii importanţi. Din fericire, aveţi o comunicare foarte bună şi, faţă de alte cupluri vechi, aveţi tot timpul ce vorbi. Cea mai mare plăcere a vostră nu e să faceţi sex, ci să staţi de vorbă despre câte în lună şi în stele.

Rac

Aveţi o relaţie caldă şi destul de liniară, fără certuri, fără prea multă pasiune, dar oricum, o relaţie sensibilă la influenţele exterioare. Părerile altora vă afectează şi vă dau de gândit, iar ca să treceţi la nivelul următor aveţi de nevoie de permisiunea şi încurajarea celor dragi. Partea bună este că sunteţi uniţi. Partea proastă e că vă plictisiţi cam repede unul de altul.

Leu

Născută sub semnul Leului, relaţia voastră va fi mereu în centrul atenţiei, fie că vreţi, fie că nu. Şi va fi o relaţie foarte invidiată, chiar dacă nu este tocmai liniştită. În ciuda certurilor care pot apărea, fidelitatea şi comunicarea vor fi atuurile voastre cele mai puternice şi vă vor ţine mult timp unul lângă altul. Vaeţi grijă, pentru că nu e uşor să fii în centrul atenţiei.

Fecioară

Sunteţi discreţi mai degrabă rezervaţi. Nu vă place să fiţi în centrul atenţiei sau să vă faceţi declaraţii în public. Gesturile tandre se petrec în intimitate şi nici nu vă place să împărtăşiţi altora detaliile despre relaţia voastră. Este a abordare înţeleaptă care vă fereşte de influenţele exterioare şi vă scuteşte de gelozie sau invidie. Singura problemă ar fi plictiseala, care se poate instala destul de rapid.

Balanţă

Aveţi o relaţie destul de sensibilă, în sensul că treceţi greu peste conflicte şi nu reuşiţi să luaţi decizii împreună pentru că aveţi păreri foarte diferite. În plus sunteţi foarte sociabili şi le permiteţi celor din jur să intervină în relaţia voastră. Ca să rezistaţi împreună, aveţi nevoie de mai multă armonie, mai multă comunicare şi mai puţin orgoliu.

Scorpion

Aveţi o relaţie plină de pasiune, chiar dacă este una de durată. Cu multe suişuri şi coborâşuri, cu certuri violente şi cuvinte grele aruncate din te miri ce, relaţia voastră este totuşi foarte strânsă şi toţi cei care vă cunosc ştiu că nu aţi putea trăi unul fără altul. E clar că nu vă veţi plictisi împreună, dar veţi avea o viaţă tumultoasă şi poate la un moment dat vă veţi dori o perioadă de linişte şi înţelegere.

Săgetător

Totul începe sub semnul aventurii – poate că e o relaţie interzisă, poate vă cunoaşteţi într-un moment dramatic… Oricum, relaţia începe cu piedici pe care le depăşiţi doar dacă vă iubiţi foarte mult. Din păcate, atunci când piedicile sunt de domeniu trecutului veţi constata că tocmai ele vă ţineau împreună. Odată ce relaţia devine una normală va fi greu de menţinut pe linia de plutire.

Capricorn

Cei din jur vă consideră un cuplu banal sau chiar plictisitor pentru că nu vă manifestaţi în public nici iubirea, nici supărarea. De fapt, aveţi o relaţie foarte „vie” sau chiar tumultuoasă, plină de pasiune, dar şi de certuri, gelozie. Tocmai acestea vă ţin împreună, deşi mai aveţi şi momente plictisitoare, când rutina are de nedepăşit. Este o relaţie stabilă, de lungă durată sau chiar pe viaţă.

Vărsător

Sunteţi foarte creativi când vine vorba de a găsi modalităţi de apropiere. Şi în dormitor şi în afara lui vă place să vă faceţi mici surprize care ţin rutina la distanţă şi vă asigură o viaţă fericită. Fiecare ţine mult la libertatea lui, dar şi când sunteţi împreună ştiţi să profitaţi de fiecare moment. Un alt punct forte este comunicarea, care vă ajută să depăşiţi momentele de criză. Important e să fiţi mereu sinceri.

Peşti

Aveţi o relaţie liniştită, lipsite de conflicte majore, dar şi de pasiune. Cei din jur pot crede că vă plicitsiţi unul de altul, dar vouă vă place această viaţă liniştită, presărată cu momente romantice. Amândoi aveţi temeri şi dezamăgiri la activ, aşa că relaţia evolueză lent, dar sigur. Odată ce vă luaţi un anagajament ferm unul faţă de altul, veţi deveni o echipă imbatabilă.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!