Horoscopul toamnei 2012. Vezi ce îţi rezervă astrele!

De Amelia Matei, pe

Ai parte de o toamnă liniştită sau de una palpitantă şi plină de provocări! Vezi ce te aşteaptă în lunile următoare!

Berbec

Toamna aceasta va fi bogată în evenimente şi schimbări, unele mai plăcute, altele mai puţin plăcute. Oricum, cert este că nu te vei plictisi. Pe plan sentimental se întrevede un progres, care poate însemna o logodnă, o căsătorie, o nouă relaţie sau chiar o despărţire. Oricum ar fi, după acest pas te vei simţi mai liniştită şi mai împăcată.
Chiar dacă sunt lucruri pe care ţi le doreşti şi nu le poţi cumpăra, adevărul e că nu stai rău nici financiar pentru că nu îţi vor lipsi lucrurile importante, ba chiar îţi vei permite să fii generoasă cu cei mai puţin norocoşi ca tine. Dar pentru banii tăi vei fi nevoită să munceşti cu vârf şi îndesat – va fi o perioadă plină pe plan profesional.

Taur

Până la sfârşitul toameni nu te aşteaptă nimic deosebit, ba chiar vei ajunge să fii foarte nemulţumită de rutina care pune stăpânire pe viaţa ta, şi sentimental, şi din alte puncte de vedere. Însă la finalul lui noiembrie se înghesuie o mulţime de evenimente importante care te vor face să simţi că trăieşti din nou.
Vor fi provocări profesionale pe care nu le-ai mai întâlnit dar căror le faci faţă cu succes. Vor fi zile pasionale în viaţa de cuplu, presărate cu multe conflicte urmate de împăcări. De asemenea vor fi provocări financiare care te vor face mai inventivă ca oricând.

Gemeni

Chiar dacă toamna nu este anotimul tău preferat, lunile acestea vor fi cum nu se poate mai bune Eşti optimistă, plină de energie şi ai multe idei, iar asta se vede atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Carismatică şi foarte sociabilă, eşti mereu înconjurată de oameni noi, iar dacă nu ai o relaţie este posibil să cunoşti şi pe cineva interesant. Bărbaţii te vor găsi irezistibilă.
Acelaşi farmec îţi va fi de folos şi la serviciu, iar daăc eşti în căutarea unui nou loc de muncă, acum e momentul să încerci. Prezenţa de spirit te va ajuta să treci cu bine peste orice interviu, examen, întâlnire importantă. Pentur bani şi sănătate nu trebuie să-ţi faci griji – nu ai de ce te plânge.

Rac

Partea financiară îţi dă bătăi de cap în luna următoare, dar asta nu înseamnă decât că trebuie să fii mai inventivă în a găsi noi moduri de a economisi şi câştiga bani. Efectele eforurilor depuse se vor vedea în noiembrie, când lucrurile vor începe să meargă spre mai bine.
Până atunci oricum vei fi atât de ocupată că nici nu-ţi vei da seama că îţi lipseşte ceva. Ai de onorat multe invitaţii şi va trebui, fie că vrei, fie că nu, să devii ceva mai sociabilă. Abilităţile de comunicare îţi vor fi puse la încercare mai ales la locul de muncă unde ai posibilitatea să faci un pas înainte dacă ştii cum să-ţi faci reclamă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!