Horoscop: secrete erotice care îl transformă în amantul perfect

De Amelia Matei, pe

Racul devineun amant ideal dacă îi oferi dragoste şi multă grijă, pe când Scorpionul este motivat de gelozie. Vezi cum poţi să îl transformi pe iubitul tău în amantul perfect.

Berbec

Berbecului îi place să fie un trofeu la braţul tău: scoate-l în oraş, laudă-te cu el, apoi du-l acasă şi fă dragoste cu el. Dar ţine cont că aşteaptă să primească toată atenţia ta,c hiar dacă sunteţi într-o situaţie socială. Urăşte să te vadă sporovăind sau flirtând cu alţii şi s-ar putea să se răzbune alegând şi el o altă femeie din mulţime.

Taur

Taurul iubeşte mâncarea. Prepară-i o masă delicioasă, răsfaţă-l cu desertul lui preferat, apoi arată-i că îl iubeşti din cap până în picioare. Ai grijă să pregăteşti un decor luxos, dar liniştit, iar el va şti cum să te răsplătească. Ţine cont că este sensibil şi comod, iar locul lui preferat din toată lumea este propria casă. Deci ai mai multe şanse de succes dacă îl seduci chiar pe teritoriul lui.

Gemeni

Chiar dacă pare permanent excitat, nativul din Gemeni nu pune aşa mare preţ pe sex. Flirtul şi conversaţia care preced actul sexual sunt mult mai plăcute pentru el decât sexul în sine. Aşa că va trebui să faci pe inabordabila, să cedezi greu şi să-i oferi ocazia de a te seduce. Asta îl excită cel mai tare. Partea grea vine însă de abia acum pentru că odată ce l-ai adus în patul tău e greu să-i păstrezi interesul viu.

Rac

Ca să-l transformi în amantul ideal, trebuie să-i oferi multă afecţiune, dragoste, mângâieri, cuvinte frumoase. Altfel spus, trebuie să-i dovedeşti cât de important este el pentru tine. Nu îţi încălca promisiunile şi nu îl minţi. Numai atunci când are încredere totală se va deschide cu totul către tine şi va deveni un iubit perfect.

Leu

Leul are un orgoliu uriaş, aşa că cea mai simplă cale de a-l cuceri este să-i faci complimente cât mai multe şi cât mai des. Arată-i că îl consideri bărbatul perfect, că nu poţi trăi fără el şi va căpăta încredere în el însuşi, astfel încât să se poată „desfăşura” la adevărata lui valoare. Caută să nu îl critici pentru că asemenea vorbe în rănesc foarte tare.

Fecioară

În mod ciudat, pe bărbatul Fecioară îl excită decenţa, inteligenţa, seriozitatea. Ca să fie un amant perfect trebuie să aibă lângă el o femeie care posedă aceste calităţi şi care e gata să-şi ia un angajament concret faţă de el. Trebuie să se simtă în siguranţă şi să aibă încredere ca să devină un amant perfect.

Balanţă

Nativul din Balanţă adoră să facă primul pas, să fie el cel care cucereşte. Dacă nu este el cel care controlează relaţia sau dacă nu mai trebuie să cucerească, atunci îşi pierde foarte repede interesul şi nu-şi mai dă silinţa să te satisfacă în pat. Chiar dacă aveţi o relaţie de durată, lasă-l din când în sp te cucerească şi prefă-te insensibilă la farmecele lui.

Scorpion

Este foarte gelos şi e atras de femeia pe care o plac alţi bărbaţi, indiferent cine e ea şi cum arată. Când crede că are „concurenţă” va da tot ce are mai bun ca să-ţi demonstreze că el este amantul perfect şi că pe el ar trebui să-l alegi. Dă-i mici motive de gelozie din când în când şi vei vedea ce poate Scorpionul tău.

Săgetător

Îi plac aventurile şi călătoriile, aşa că, e de la sine înţeles, excursiile, hotelurile, trenurile îl incită. Surpinde-l cu o mică excursie sau măcar rezervă o cameră de hotel pentru o sngură noapte şi vei vedea că ştie cum să-ţi mulţumească. Ţine cont că gelozia şi restricţiile din partea ta îi taie orice chef de sex.

Capricorn

Dragoste necondiţionată, sprijin, prietenie – acestea sunt lucrurile care îl fac să capete încredere şi să devină amantul ideal. Arată-i eşti lângă el orice ar fi, că poate să se bazeze pe tine pentru tot felul de lucruri şi astfel îşi va da seama că lângă tine poate să dea frâu liber pasiunii şi să devină iubitul la care visează orice femeie.

Vărsător

Ocupaţia lui preferată este să stea la masă cu o băutură în faţă şi să aibă o discuţie lungă şi plăcută despre ceva ce îl pasionează. De asemenea îi place să vorbească despre el însuşi, să depene amintiri şi să facă planuri. Aşadar o discuţie plăcută în care să-i arăţi că ai şi tu ceva de spus, este drumul cel mais curt către amantul perfect.

Peşti

Chiar dacă nu pare, Peştele se îndoieşte foarte mult de el, de relaţiile lui, de calităţile lui, iar aceste gânduri îi afectează viaţa sexuală. Caută să-i dai încredere în el însuşi prin complimente şi în relaţia voastră prin dovezi de iubire. Încrederea astfel căpătată va scoate la iveală pasiunea din el şi îl va transforma într-un amant aproape perfect.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!