Horoscop: Ce-ţi rezervă astrele săptămâna aceasta

De Amelia Matei, pe

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 22-28 octombrie şi ce ai de făcut ca să treci cu bine peste aceste zile.

Berbec

Ai de a face cu persoane care nu te înţeleg şi nu fac niciun efort ca să puteţi colabora. Din păcate, te va urmări acest aspect toată săptămâna pe mai toate planurile vieţii tale şi tot ce poţi face este să te adaptezi tu la modul lor de a gândi. În weekend ai mare nevoie să te destinzi şi nu te opreşte nimic să o faci, mai ales că nu duci lipsă de bani sau timp.

Taur

Săptămâna începe bine, dar se termină prost. Te loveşti de nişte refuzuri care te ţin pe loc şi tot elanul, tot entuziasmul tău se duc pe apa sâmbetei. Weekendul te găseşte un pci deprimată şi fără chef de viaţă. Din fericire nu sunt alte probleme mai grave. Te bucuri se sănătate, înţelegere din partea celor dragi şi putere de muncă.

Gemeni

Personalitatea ta devine „şi mai multiplă”, dacă se poate spune aşa. Te shcimbi de la o oră la alta şi toţi cei din jur sunt total derutaţi, neputând înţelege cum trebuie să se poarte cu tine. Dacă faci parte dintr-o echipă, să ştii că lucrurile nu vor merge deloc bine. Dar chiar dacă săptămâna asta eşti oaia neagră, nu îţi va fi criticată munca, ci doar comportamentul.

Horoscop: Bărbat de succes sau pierde vară? Ce spune zodia despre iubitul tău

Rac

Nu ai o săptămână excelentă. Eşti mai sensibilă şi mai emotivă ca oricând. Nu este genul de dispoziţie care să-ţi prindă bine la serviciu, într-o perioadă aglomerată şi nici acasă nu va fi apreciată starea ta. Dacă partenerul sau familia mai trec cu vederea,la muncă va trebui să te ţii tare dacă nu vrei să te faci de râs. Nu încerca terapia prin shopping fiindcă nu o să-ţi ajungă banii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!