Horoscop săptămânal: Ce te aşteaptă în săptămâna 8-14 iulie

De Amelia Matei, pe

Săgetător

Ai câteva zile atât de pline încât de mai multe ori îţi va veni să laşi totul baltă şi să te retragi la tine acasă, unde e răcoare şi bine. Însă ştii foarte bine că nu poţi să faci asta, aşa că va trebui să-ţi aduni forţele şi, chiar cu ultimele rezerve de energie, să faci mai multe drumuri car ete vor scăpa de probleme. Însă tot răul e spre bine şi în weekend vei putea să te relaxezi, cu gândul că ţi-ai îndeplinit sarcinile.
Horoscopul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

Capricorn

Primele zile din săptămână sunt mai lungi şi mai pline, dar curând lucrurile vor începe să se aşeze şi vei avea mai mult timp pentru tine. Culmea, pe măsură ce programul tău se eliberează începi să ai mai multă energie şi să gândeşti mai clar. Totuşi, luni şi marţi trebuie să fii atentă la ce faci şi ce spui pentru că eşti predispusă la gafe.

Vărsător

Pentru tine, săptămâna nu este chiar aşa de plină. În schimb alte lucuri îţi dau bătăi de cap şi din păcate sunt legate de sănătate, a ta sau a cuiva dinf amilie. Cel mai probabil nu este vorba de nimic grav, doar că va trebuie să faci nişte drumuri şi să cheltuieşti nişte bani. În rest, ai o săptămânp liniştită şi serile vor fi chiar relaxante.

Peşti

Din păcate, ghinioanele se ţin lanţ pentru tine. Vestea bună este că cineva stă mereu în spatele tău ca un înger păzitor şi face curat după tine. Apar tot felul de probleme, ba prin casă – vor fi necesare nişte reparaţii costisitoare – ba la serviciu. În schimb, viaţa sentimentală îţi aduce numai fericire şi bucurii.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!