Horoscop săptămânal: Ce te aşteaptă în săptămâna 8-14 iulie

De Amelia Matei, pe

Leu

Săptămâna ta e foarte plină, dar înainte să te apuci de treabă ar trebui să iei o pauză şi să îţi faci un plan de bătaie. Dacă nu eşti organizată nu vei reuşi să faci faţă acestei perioade. Nu îţi neglija nici sănătatea pentru că e posibil să te alegi cu o răceală, o infecţie minoră sau o altă boala uşoară, dar care îţi dă bătăi de cap.
Horoscop: Ce mofturi face în pat în funcţie de zodia lui

Fecioară

Este o săptămână foarte plină pentru Fecioare, dar nu o să ţi se pară nimic prea greu din moment ce mare parte din treaba ta constă în a organiza lucruri, ceea ce îţi face plăcere. Vei avea ocazia să faci un pic pe şeful, un alt lucru care îţi place şi dacă ştii să delegi sarcini până la urmă nu va trebui să faci tu însăţi prea mare lucru.

Balanţă

Începi cu o situaţie complicată la serviciu, situaţie pe care nu ai habar cum să o rezolvi. Şi asta îţi cam strică săptămâna… Din păcate, perioada aceasta continuă cu probleme în cuplu. Partea bună este că nu îţi lipseşte energia şi pentru că perseverezi şi gândeşti raţional, toate lucrurile se vor rezolva rapid.

Scorpion

Multe lucruri îţi merg pe dos săptămâna asta, dar cu puţin efort vei reuşi să le întorci pe faţă. Ai de a face cu mai multe situaţii inedite pe care nu ştii cum să le rezolvi, dar înveţi din mers şi curând se vor găsi soluţii pentru toate. Termini săptămâna cu zâmbetul pe buze şi cu satisfacţia lucrurilor bine făcute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!