Horoscop: Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 14:20

Săptămâna aceasta va fi plină pentru toată lumea. Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta în săptămâna 8-14 octombrie 2012.

Berbec

Ai zile mai pline ca alţii, în special la începutul săptămânii şi mai ales dacă ai fost delăsătoare în ultimele zile lucrătoare. Ceea ce ai amânat până acum nu mai poate fi evitat şi te vei trezi cu multe lucruri pe cap. Oboseala se adună şi nu vei mai da randamentul maxim la birou, iar acasă nu mai ai chef de nimic. Trebuie să fiia tentă totuşi la relaţia ta de cuplu pentru că pot apărea unele probleme.

Taur

Singurul plan unde nu sunt probleme este cel financiar. În rest, eşti ocupată petoate planurile şi trebuie mai ales să duci muncă de lămurire. Dacă ai toate cuvintele la tine vei reuşi să-ţi convingi partenerul de viaţă de bunele intenţii, dar şi să câştigi încrederea superiorilor. Dacă nu, problemele se adâncesc. Totul depinde deci de diplomaţia de care dai dovadă. Succes! Vezi horoscopul anual 2012 pentru Taur!

Gemeni

În viaţa sentimentală poţi să ai unele discuţii nu foarte plăcute. Din fericire nu sunt probleme adevrate, ci mai mult nişte mofturi din partea ta. Oricum, ar fi bine să uiţi de ele pentru liniştea relaţiei de cuplu. În rest, totul merge ca pe roate şi la serviciu, şi pe plan social. Câştigi nişte cunoştinţe noi care te pot ajuta mai târziu să urci pe scara socială.

Rac

Ambiţiile tale profesionale nu pot aduce nimic bun dacă forţezi lucrurile. Mai bine lasă totul să se întâmple de la sine, dar nu uita să fii pe fază în momentele cheie. Acasă ai parte de înţelegere şi susţinere, dar şi aici ai tendinţa să forţezi nota un pic, profitând cu vârf şi îndesat de bunăvoiţa ce ţi se arată.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!