Horoscop: de ce poziţie sexuală e dependent în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Berbecul nu e dependent de o anumită poziţie, ci de schimbarea lor, în timp ce Leul vrea să vadă o femeie în genunchi care îi face sex oral. Vezi ce preferă iubitul tău!

Berbec

Berbecul nu e dependent de o anumită poziţie sexuală, ci de schimbarea poziţiilor. Nu e exclus să stea cu Kamasutra lângă el şi să bifeze ce a încercat, speriat să nu rateze ceva. Când găseşte o poziţie care îi place poate să devină dependent de ea pentru un timp, apoi îşi dă seama că trebuie să încerce şi altceva.

Taur

Este dependent de o poziţie în măsura în care aceasta îi oferă o privelişte excitantă asupra corpului tău. Poziţiile cu femeia deasupra şi bărbatul întins pe spate îi fac întotdeauna plăcere pentru că are ocazia să-ţi admire sânii şi să-i mângâie în voie.

Gemeni

Are cel puţin două poziţii de care e dependent pentru că nativul din Gemeni e foarte schimbător şi îi place atât sexul romantic, cât şi cel sălbatic. De obicei, Gemenii adoră poziţia misionarului, când sunt într-o dispoziţie tandră, şi poziţia pe la spate, când se simt sălbatici.

Rac

Cu siguranţă Racul preferă poziţiile care îi permit să te strângă în braţe, dar şi cele care îţi aduc ţie satisfacţie cât mai multă. Dacă are ocazia să o descopere, devine dependent de poziţia în care el stă turceşte, iar tu te aşezi în poala lui. Poate să te mângăie, să te sărute, dar şi să-ţi ofere un orgasm intens.

Leu

Este dependent de sexul oral făcut de o femeie care stă în genunchi în faţa lui. Acest rege al zodiacului vrea să deţină mereu controlul, să supună femeia de lângă el şi ce poate să-i placă mai tare decât să te vadă îngenunchiată în faţa lui când îi face o felaţie ca la carte?

Fecioară

Rar vezi un bărbat Fecioară care să renunţe la poziţia misionarului. Pudic şi rezervat, merge pe variantele clasice, deja testate, deci nu îi plac prea tare picanteriile sau noutăţile. Poziţia misionarului este probabil prima pe care a încercat-o şi se gândeşte că nu are rost să schimbe ceva atâta timp cât îi aduce plăcere.

Balanţă

Rafinatul bărbat Balanţă se decide greu dacă îi ceri să aleagă poziţia preferată. Îi plac lucrurile rafinate, inclusiv pe plan sexual. Aşa că probabil ar alege drept poziţie preferată una clasică, dar cu un detaliu mai exotic. De exemplu poziţia misionarului modificată aşa încât picioarele tale să se sprijine pe umerii lui.

Scorpion

El este dependent de sexul de calitate în general, iar poziţia nu contează aşa de mult. Îi place să descopere lucruri noi, să facă schimbări, să testeze. Nu va rămâne niciodată la aceeaşi poziţie fiindcă sunt prea multe lucruri de încercat. Totuşi, adoră poziţiile în care poate şă-ţi ofere un orgasm exploziv.

Săgetător

Nici el nu are o singură poziţie de care să fie dependent pentru că îi place prea mult schimbarea. Dar la fel de mult îi place să te domine, aşa că îl atrag variaţiile pe tema „pe la spate”. Când are chef de romantism preferă „linguriţa”, iar când vrea sex sălbatic te aşază în genunchi în faţa lui.

Capricorn

Cu siguranţă poziţia misionarului! Aparent pudic, poate deveni foarte pasional când iubeşte şi ştie că e iubit. Dar chiar şi aşa, el rămâne un tradiţionalist. Deşi ar încerca orice îţi face plăcere, în adâncul sufletului, preferă tot „misionarul” ca să te poată săruta şi strânge în braţe.

Vărsător

Îi plac poziţiile în care putetţi comunica, fie şi non-verbal. Vrea să te privească în ochi, să-ţi audă gemetele de plăcere, să-ţi vadă expresia feţei. Aşa că poate să prefere poziţia misionarului clasică, uşor modificată sau poziţia lotusului.

Peşti

Nativul din Peşti este cel mai romantic dintre bărbaţi, iar sexul nu există pentru el decât dacă există iubire. Poziţia misionarului este cea pe care o preferă pentru că poate să fie cu adevărat aproape de tine şi să te sărute în voie.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!