Horoscop luna noiembrie 2021

Ultimul update Joi, 28 octombrie 2021, 21:54

Horoscop luna noiembrie 2021. Este o lună dinamică, cu trăiri intense, transformatoare și situații care ne împing limitele. Putem avea parte de surprize neașteptate, atât în relații, cât și din punct de vedere financiar. Previziuni valabile și pentru ascendent.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Horoscop luna noiembrie 2021. BERBEC

21.03-20.04

Ești pregătit să faci schimbări radicale în plan sentimental și de data aceasta vei avea răbdare și vei privi totul foarte realist. Deși nu te vei arunca cu capul înainte, acțiunile tale pot fi extreme. Și din punct de vedere financiar va trebui să ai grijă cum îți administrezi resursele, pentru că poți avea parte de unele schimbări neprevăzute.

Horoscop luna noiembrie 2021. TAUR

21.04-20.05

Luna aceasta va trebui să te pregătești pentru schimbări și evenimente care-ți cer o mare mobilizare psihică. Relațiile intră în vizorul tău și tot ceea ce-ți dorești este să ai alături un partener cu care să împarți totul, dar mai ales principiile de viață. Nu-ți plac și nu vei accepta jumătăți de măsură și vei fi mai dispus să o iei de la capăt, dacă va fi nevoie.

Horoscop luna noiembrie 2021. GEMENI

21.05-20.06

Acordă mai multă atenție sănătății, pentru că te poți solicita fizic fără să-ți dai seama. În plus, totul se va răsfrânge asupra stării psihice și, cu cât te încăpățânezi să rămâi ancorat în anumite situații, cu atât stresul va fi mai mare. Relațiile devin mai rigide și va fi nevoie de responsabilitate și răbdare pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop luna noiembrie 2021. RAC

21.06-22.07

Este o lună bună pentru tine dacă accepți că schimbările vin în viața ta pentru a te ajuta în evoluție. Caută bucuria în lucruri simple și învață să fii fericit. Dedică-te mai mult activităților care-ți plac, petrece timp cu partenerul și consolidați-vă relația. Fiți sinceri unul cu altul. Dacă ești singur, o dragoste bruscă, la prima vedere te poate lua prin surprindere.

Horoscop luna noiembrie 2021. LEU

23.07-22.08

S-ar putea să mai pierzi din optimismul ultimei perioade și să te ciocnești de fel și fel de situații exterioare care-ți aduc apăsări emoționale. Nu te opune, ci integrează-le așa cum vin. Dorința de a te preocupa de tine și de cămin este mare, însă în egală măsură va trebui să te dedici și profesiei, mai ales că ai șanse să-ți îmbunătățești situația de la locul de muncă.

Horoscop luna noiembrie 2021. FECIOARĂ

23.08-22.09

Noiembrie s-ar putea să-ți aducă unele dintre cele mai interesante dialoguri ale acestui an și poți fi surprins de propunerile și informațiile care-ți ajung la urechi. Este o perioadă foarte bună pentru negocieri, dar și pentru schimbarea unor tipare de gândire care te limitează. În plan sentimental se conturează perspective frumoase. Ai mai multă grijă la deplasări!

Citește și: Zodiile care îți pot citi gândurile

Cum sunt influențate zodiile de ziua de 11.11

Cinci zodii care nu știu să iubească

Care îţi este zodia opusă în dragoste

Horoscop luna noiembrie 2021. BALANȚĂ

23.09-22.10

Luna aceasta va trebui să fii foarte responsabil cu finanțele. Pot să apară schimbări legate de salarizare care să-ți dea niște planuri peste cap sau poate va trebui să faci niște cheltuieli absolut neașteptate care să-ți dezechilibreze bugetul. Te poți ocupa de casă și de familie mai mult, poți rezolva situații care țin de credite, bunuri patrimoniale, litigii, partaje, etc.

Horoscop luna noiembrie 2021. SCORPION

23.10-21.11

Zodia ta este traversată de un mănunchi de planete, prin urmare te poți aștepta la o perioadă intensă, cu schimbări și evenimente imprevizibile. Va trebui să nu opui rezistență și să nu te încăpățânezi să iasă totul ca tine. Ai o mare forță acum pe care nu trebuie să o irosești în acțiuni iresponsabile și nejustificate. Nu intra în lupte care nu-ți aparțin!

Horoscop luna noiembrie 2021. SĂGETĂTOR

22.11-20.12

În prima parte a lunii s-ar putea să fii mai introspect, mai retras și mai meditativ. Poți avea senzația de apăsare, de lipsă de libertate și vei fi mult mai receptiv la stările celorlalți, așa că ai grijă de cine anume te înconjori. Ascultă-ți intuiția și pregătește-te să renaști abia după 22 noiembrie. Mai multă grijă la cheltuieli și la modul în care-ți administrezi finanțele.

Horoscop luna noiembrie 2021. CAPRICORN

21.12-20.01

Preocupă-te luna aceasta de tine, de aspectul fizic, de stilul vestimentar. Încearcă să aduci frumosul în viața ta, mai ales că te bucuri de un farmec aparte, care poate aduce în preajma ta oamenii de care ai nevoie pentru proiectele tale. Îți poți face planuri curajoase, iar în plan sentimental, dacă ești singur, nu este exclus să fii atras de o persoană nouă.

Horoscop luna noiembrie 2021. VĂRSĂTOR

21.01-19.02

Cariera va fi pe primul lor, însă așteaptă-te la evenimente care să te scoată din zona de confort și să te forțeze să te afirmi. Poți prelua noi responsabilități sau poți face unele schimbări radicale care să te conducă pe o nouă direcție profesională. În plan relațional, vei alege să te retragi și să analizezi și de preferat ar fi să eviți persoanele indisponibile sentimental.

Horoscop luna noiembrie 2021. PEȘTI

20.02-20.03

Luna aceasta poate veni la pachet cu stări emoționale puternice și sensibilitatea ta va depăși limitele normale. Ești mai intuitiv ca niciodată, iar moralitatea și credințele tale te pot transforma într-un adevărat ghid pentru cei din jur. Finalul de lună te scoate în evidență profesional și poate veni cu șanse de afirmare sau cu ocazia atingerii unor obiective avute.

Horoscop realizat de Mădălina Manole, astrolog

Facebook/Instagram: madalina.manole.astrolog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!