Horoscop: Cum să-ţi impresionezi şeful în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei pe

Că eşti mai nouă sau mai veche la actualul loc de muncă, arată-i şefului că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, folosindu-te de caracteristicile zodiei sale. Iată cum este şeful tău şi ce trebuie să faci ca să-l impresionezi.

Berbec

Şeful Berbec este plin de energie şi mereu în vervă. Poate să-ţi dea indicaţii în timp ce vorbeşte la telefon cu un client şi citeşte un e-mail de la un furnizor. Este genul care gândeşte repede, ia decizii rapid şi este un lider înnăscut. Cum să-l impresionezi? Prima impresie contează, aşa că îmbracă-te bine, arată-i că te entuziasmează munca ta, fii sinceră şi mereu în priză – să nu cumva să te vadă căscând la birou!
Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 4-10 martie

Taur

Şeful din această zodie are multă putere de muncă şi este foarte organizat, dar nu este nici pe departe un zbir. Este o persoană înţelegătoare, care acceptă faptul că toţi greşim, dar îşi doreşte să vadă că subordonaţii lui sunt organizaţi – nu acceptă improvizaţiile de moment – şi comunicativi. Nu îi plac discuţiile pe la colţuri şi bârfele. Ca să-l cucereşti trebuie să fii discretă, sinceră şi econoamă cu banii firmei.

Gemeni

Este mereu în mişcare şi nu se opreşte niciodată din vorbit la telefon, prin mail rpin video conferinţă sau cine mai ştie cum. Cele mai noi bârfe, glume şi veşti trec mai întâi pe la şeful Gemeni şi abia apoi ajung la restul angajaţilor. Îi plac zilele pline, imprevizibile, iar de la subordonaţii săi îşi doreşte eficienţă, viteză, capacitatea de a improviza. Şi neapărat trebuie să fii la curent cu cele mai noi tehnologii dacă vrei să te placă.

Rac

Este o persoană blândă, plăcută, o figură maternă sau paternă pentru subordonaţi. Chiar dacă a învăţat să se ascundă, de cele mai multe ori nu e sigur pe deciziile şi calităţile sale. Probabil că are undeva pe birou o poză cu familia sa. Încearcă să facă atmosfera dela birou cât mai plăcută şi relaxată, atât pentru el însuşi, cât şi pentru angajaţi. O să te placă mai mult ca sigur dacă ştii să comunici cu el, îi asculţi necazurile, îl laşi în pace când are o zi proastă şi respecţi deadline-urile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3