Horoscop: cum arată femeia ideală pentru el în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Scorpionul adoră femeile sexy şi pasionale, nu neapărat frumoase, pe când Capricornul vrea o femeie elegantă şi „serioasă”. Vezi ce îl atrage pe iubitul tău!

Berbec

Semn de foc, Berbecul este pasional, aventurier, cuceritor. Şi îi plac femeile care îi seamănă: pline de viaţă, energice, pasionale, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu este genul care pune mare preţ pe aspectul fizic al unei femei, dar este cucerit imediat de o personalitate puternică. În general are relaţii cu acel gen de femei care sunt atât de şarmante încât nimeni nu observă că de fapt sunt urâţele.

Taur

Îi plac femeile frumoase, dar nu îi plac manechinele. Perfecţiunea îl sperie şi nu îi stârneşte încrederea. Pentru el o femeie frumoasă are un zâmbet plăcut, un păr frumos sau un alt atu pe care ştie să-l folosească. Îl atrag micile defecte fizice, căci ştie foarte bine că nici el nu e perfect. Îi plac femeile fragile, feminine, romantice, pe care îşi doreşte să le protejeze toat viaţa.

Gemeni

Nativul din Gemeni nu prea dă atenţie femeilor care nu sunt frumoase. Vorbeşte cu toate, flirtează cu toate, dar în final le alege doar pe cele care arată bine. Iar norocoasa care l-a cucerit trebuie să fie un adevărat cameleon ca să ţină pasul cu schimbările lui de dispoziţie – azi vampă misterioasă, mâine copilă inocentă, şi tot aşa. În ce priveşte caracterul, îi plac femeile vesele, care vorbesc mult şi zâmbesc des.

Rac

Fiind atât de sensibil, Racul are nevoie de o femeie mai hotărâtă şi fermă. Însă nu acestea îi plac lui. Pe al îl atrag femeile la fel de sensibile ca el, cu care are ce discuta şi care îi înţeleg părerile, angoasele, planurile. Nu are pretenţii în ce priveşte aspectul fizic – dacă eşti cât de cât prezentabilă, înseamnă că eşti pe gustul lui.

Leu

Leul este unul din cele mai pretenţioase semne când vine vorba de femei. Îi plac femeile nu frumoase, ci de-a dreptul superbe, care nu doar arată bine, ci se îmbracă bine, sunt deştepte şi au o carieră puternică. Ai zice că aşa ceva se găseşte mai rar, dar el nu duce lipsă de cuceriri. Adesea cade în capcana fizicului şi îl poţi vedea alături de fete care arată bine şi atât, eventual cu silicoane sau alte operaţii estetice.

Fecioară

Femeia ideală pentru el trebuie să fie perfectă: frumoasă din cap până în picioare fără operaţii estetice, deşteaptă, sigură pe ea. Din păcate nu prea există persoane perfecte şi fizic şi intelectual, dar el nu vrea să accepte asta, aşa că tot timpul e în căutarea idealului şi tot timpul e dezamăgit să găsească câte und efect la partenerele lui.

Balanţă

Nativul din fecioară nu prea pune preţ pe aspectul fizic, dar personalitatea este foarte importantă pentru el şi nu face compromisuri câns îşi alege partenera. Îi plac femeile rafinate, culte, uşor boeme, care ştiu să aprecieze arta, care sunt gata să-l însoţească la teatru, operă sau expoziţii de pictură. O femeie trebuie neapărat să fie inteligentă şi să aibă gusturi rafinate la haine, chiar dacă natura nu a fost darnică cu ea.

Scorpion

Nu îi pasă cum arăţi, dar vrea să fii pasională, veselă, exuberantă… să iubeşti viaţa şi să iubeşti iubirea la fel de mult ca el. Se poate îndrăgosti uşor de o femeie urâtă, dar cu personalitate de milioane şi poate rămâne lângă ea toată viaţa fără a fi tentat să înşele. Nu contează cum ai corpul, ci ce ştii să faci cu el. Ştie că defectele pot fi sexy şi adoră femeile care ştiu să-şi folosească defectele în favoarea lor.

Săgetător

Mereu în mişcare, mereu gata d eurmătoarea aventură, Săgetătorul vrea o femeie care să aibă aceleaşi calităţi. Nu trebuie să fii neapărat frumoasă, dar vrea să fii în formă, să ţii pasul cu el în toate drumeţiile şi să te îngrijeşti de corpul tău la fel cum face şi el. Îl atrag femeile curioase, dornice să descopere lucruri noi şi evident locuri noi.

Capricorn

Acest bărbat serios şi muncitor este cucerit de femeile care îi seamănă: determinate, harnice, serioase, “de casă”. Aspectul fizic este un plus, dar nu e hotărâtor. Ca să-l dai gata trebuie să fii elegantă, atât în vestimentaţie, cât şi în mişcări, vorbe, etc. Trebuie să îi demonstrezi că eşti inteligentă şi că ştii să faci mult,e că eşti mai mult decât “o păpuşă”.

Vărsător

Vărsătorul este plin de idei pe care abia aşteaptă să le împărtăşească cuiva. Are nevoie de o femeie care îl poate asculta ore în şir, care îl poate critica dacă e cazul… Îl plac femeile care vorbesc mult şi frumos, rafinate, culte, inteligente, care pot purta cu el o conversaţie interesantă şi lungă. Ca fizic, îl atrag femeile fragile, cu aspect foarte feminin.

Peşti

Evident, îi plac femeile romantice, care să fie dispuse la plimbări lungi sub clar de lună, cine la lumina lumânărilor şi câte şi mai câte. Dacă dai vreun semn de plictiseală în asemenea situaţii, îi e clar că nu vă potriviţi. Aspectul fizic nu e decisiv pentu el, dar îi place look-ul feminin: păr lung, rochiţă romantică, ochi mari şi gură mică şi talie subţire.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro