Horoscop: Ce tip de sex preferă bărbaţii în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

Sex de împăcare, sex în apă sau sex în grup? Astrele îţi spun care sunt preferinţele iubitului tău în funcţie de zodia lui.

Berbec

Sexul rapid
Berbecul are tot timpul multe de făcut şi nu stă prea bine la capitolul „răbdare”. Nu are timp de preludiu, şoapte tandre sau alte „dulcegării”. Partidele de sex scurte şi la obiect sunt preferatele lui, dar asta nu înseamnă că nu îţi oferă, din când în când, şi momente de tandreţe.

Taur

Sexul de dimineaţă
Taurul este destul de leneş şi oboseşte repede. Seara, după o zi de muncă, preferă să moară de foame decât să-şi încălzească o farfurie de mâncare. Aşa că noaptea nu este momentul lui preferat pentru sex. În schimb, sexul de dimineaţă îi dă energie pentru întreaga zi.

Gemeni

Sexul prin telefon
Ştii deja că vorbeşte mult şi că se pricepe de minune la cuvinte. De asemenea, ceea ce aude îl excită mai mult decât ceea ce vede sau simte. De aceea, sexul prin telefon este preferatul lui, oricât de ciudat ar părea asta pentru un bărbat. Totuşi, nu va renunţa la partidele de sex clasice.

Rac

Sexul romantic
Racul este un romantic şi în pat, nu doar în afara lui. Lumina lumânărilor, muzica în surdină, o lenjerie sexy şi atingerile tandre îl excită mai mult decât ai crede. Dacă îi şopteşti şi nişte cuvinte tandre – nu vulgare – poţi fi sigură că nu va mai avea nevoie de o altă femeie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!