Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Duminică, 23 aprilie 2017, 14:56

Rai, Iad, Purgatoriu sau Câmpiile Elizee? Dacă nu ştii ce te aşteaptă după moarte, iată ce spun astrele despre viaţa de apoi. Vezi unde vei ajunge şi ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie.
Berbec
Berbecii sunt firi zvăpăiate şi iubesc aventura, aşa că sigur vor aduna câteva păcate pe lista finală. Nestatornici în dragoste, berbecii se plictisesc repede şi nu le place să fie contrazişi. Dacă ajunge în Iad, berbecul va încerca să fie optimist, să ignore dracii care îl împung în coaste şi să se considere norocos că măcar stă la cald.
Taur
Mai puţini optimişti, dar mai calculaţi în timpul vieţii, taurii vor avea, cu siguranţă un plan de bătaie pentru viaţa de apoi. Indiferent unde vor ajunge, taurii vor reuşi să se descurce şi să găsească resursele pentru stabilizarea situaţiei. Destul de tradiţionalişti în dragoste şi geloşi, taurii ar putea sfârşi într-un purgatoriu al nesiguranţei, unde nu ştiu niciodată dacă să o ia la stânga sau la dreapta.

Gemeni
Comunicativi şi mereu plini de resurse, gemenii vor profita de situaţie, chiar dacă aceasta se întâmplă să fie moartea şi trecerea în lumea de dincolo. Stafii prietenoase şi vorbăreţe, gemenii vor încerca să dărâme tot felul de lucruri prin casă şi să vorbească cu rudele, fapt care va speria pe toată lumea în ultimul hal.
Rac
Racii nu vor trece prea fericţi în lumea de dincolo, mai ales că, intuitivi cum sunt, vor simţi când se apropie sfârşitul. Romantici şi sentimentalişti, racii îşi vor aştepta în Câmpiile Elizee partenerii sau îi vor câuta peste tot în lumea de dincolo. Dacă îi găsesc repede, racii vor merge cu ei de mână spre Rai, unde speră să petreacă eternitatea în muzică de harpă.

Citeşte şi Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodia ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!