Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici. Realizări materiale pozitive și vești bune pentru zodii

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2024, 11:48

Săptămâna 18-24 martie 2024 va fi una foarte interesantă pentru toate semnele zodiacale. Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru această perioadă și spune că Săgetătorul își va găsi marea dragoste, Capricornul se va bucura de o realizare material pozitivă și Fecioara primește vești bune pe plan personal. La polul opus se află Gemenii, pe care îi așteaptă o mare trădare.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Berbecul are protecție foarte puternică în această săptămână, atât din partea divinității, cât și din partea unei persoane suspuse cu o poziție social. Sau a unei personalități marcante. Trebuie să fie încrezători și să acționțeze cum vor, pentru că sunt pe calea cea bună.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Taur

Taurii au o carte ce simbolizează renașterea, reînnoirea. Tot ceea ce se petrece în jurul lor are un sens benefic. Au libertate de acțiune și se vor salva dintr-o situație dificilă, pe care chiar ei au creat-o. Întoarcere unei persoane dragi le va aduce o mare bucurie. O săptămână cu multe reușite.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Îi așteaptă o săptămână în care pot fi trădați, abandonați și uitați de cei dragi. Intră într-o situație din care nu pot ieși foarte ușor. Sfatul este să părăsească acea persoană care i-a trădat pentru că nu le va fi prieten niciodată sau le va fi prieten doar din interes.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Rac

Sunt foarte rapizi în acțiune. Datorită acestei rapidități vor avea parte de multe deplasări. Schimbări de situație benefice, iar șansa va fi de partea lor în tot ce întreprindeți.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Leu

Cei fără angajamente vor cunoaște un tânăr/o tânără. Dau dovadă de energie combativă, se lansează în discuții. Este posibil să reia o veche relație cu condiția să iasă din pasivitatea pe care tind să o aibă săptămâna aceasta.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Fecioara are forță activă, au dinamism, combativitate. Este dominate de lucrurile pe care vrea să le facă. Se îndreaptă spre reușită. Există o șansă pentru cei cu fără prea multe obligații, să apară vești bune pe plan personal.

Citeşte şi: Trei zodii cărora le place „să-ți dea peste nas”

Citeşte și: Horoscop chinezesc pentru luna martie 2024 cu Anca Dimancea. Care sunt nativii care vor întâmpina mari probleme pe toate planurile

Citeşte şi: Top 7 perechi de zodii care nu se pot înțelege. Se ceartă mereu din orice și nu se pot suporta

Citeşte şi: Cupluri de zodii care ajung, inevitabil, la despărțire. Sunt cele mai nepotrivite perechi din zodiac

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Balanță

Vești bune pentru Balanțele care nu au copii, dar își doresc. Șansele sunt ridicate pentru fecunditate săptămâna aceasta. Este un moment bun să se bucure de dragoste, de partener, să-i dezvăluie unele secrete.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Se anunță sfârșitul unei situații pe care nu au putut să o controleze. Dacă vor să o controleze trebuie să facă o transformare importantă. Doar o schimbare îi va ajuta să scape de toate angoasele care i-au năpădit.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

O săptămână în care se afirmă, vor avea parte de fericire și reușită. Le sunt se recunoscute meritele. Clarifică în mod fericit orice situație care le iese în cale. Dau dovadă de mare vitalitate. Creativitatea va fi la cote maxime. Pentru cei singuri, se întrevede la orizont marea dragoste.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici –  Capricorn

Vor începe o nouă acțiune, o activitatea profesională care va avea în final reușită și o realizare materială pozitivă.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Vărsătorii intră într-o săptămână de ambiguitate, de ezitare. Pasivitatea nu prea îi lasă să acționeze. Dacă vor să aibă reușită, trebuie să cugete înainte de a acționa, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Horoscop 18-24 martie, cu Mihai Voropchievici – Pești

Peștii vor avea parte de călătorii. Sunt stăpâni pe situații. Au controlul asupra tuturor lucrurilor din jurul lor. Înaintează încet, dar în siguranță. Succes, reușită și un contract semnat. O întâlnire frumoasă pentru cei fără obligații.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter