Horoscop chinezesc pentru luna martie 2024 cu Anca Dimancea. Care sunt nativii care vor întâmpina mari probleme pe toate planurile

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2024, 12:48

Luna de Iepure, element Foc Yin, a început pe data de 10 martie și se termină pe 10 aprilie. Potrivit Ancăi Dimancea, această perioadă este una dificilă pentru nativii Iepure, care se vor simți mai obosiți. Aceasta a precizat că o zodie va întâmpina probleme reale luna aceasta. Vezi ce le rezervă astrele nativilor din zodiacul chinezesc, în luna Iepurelui.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Șobolan

Este o lună de o ușoară penalizare pentru că este o lună de Iepure. Foarte mare grijă la problemele de sănătate legate de circulația sângelui, probleme cardiace posibile sau să revină în prim-plan niște palpitații și mai pot apărea probleme cu aparatul urinar pentru cei care se știu mai sensibili. În rest, Șobolanul are o stea foarte frumoasă. Asta îi scutește de probleme mari. Aveți oportunități în această lună. Șobolanii o duc bine financiar, profesional și e bine să urmăriți la ce șanse se ivesc și să nu le dați cu piciorul. Trebuie să evite zilele de 13, 19, 23 martie, acestea fiind unele de penalizare. În ziua de 1 aprilie, ei ar putea primi o sumă mare de bani, pentru care vor suporta mai apoi consecințele, a anunțat Anca Dimancea în emisiunea WowNews.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Bivol

Pentru nativii Bivol este o lună cu mici probleme legate de posibile trădări și minciuni despre ei. Aceștia pot avea accidentări, în cazul în care practică vreun sport sau merg la sală, dar și pierderi financiare. Ca zodie, Iepurele nu ajută nativii Bivol, dar există remedii. Atenție celor care lucrează în construcții, trebuie multă grijă într-o asemenea lună. Nu este recomandată începerea practicării unui nou sport luna aceasta. Luna aceasta încercați să purtați mai mult albastru și negru. Trebuie să aveți grijă în zilele de 19, 20, 23, 31 martie și 1 și 4 aprilie.

Citește și: Zodii cărora li se va schimba destinul în această primăvară. Vor avea parte de surpriza vieții lor!

Citește și: Cinci zodii în lacrimi la finalul lunii martie 2024. Urmează o perioadă dificilă pentru acești nativi

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Tigru

Nativii au parte de o lună în care se pot dezvolta în plan personal și sunt foarte creativi, dar pot avea probleme emoționale ceva mai serioase decât în alte luni precum dezamăgire, tristețe și neîmplinire. Cei care au probleme dermatologice, ar trebui să le trateze luna aceasta. Să fie atenți la zilele de 18, 21, 22, 28 martie și 2 aprilie, în care pot avea parte de accidentări, furturi, conflicte verbale sau fizice.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Iepure

Pentru Nativii Iepure, luna aceasta va fi una plină de energie, dar și una în care trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și vor avea probleme în relație. Le este de ajutor să poarte nuanța verde. Anca Dimancea recomandă nativilor Iepure să evite culorile de pământ, precum bej, crem, galben și portocaliu. Zilele nefavorabile sunt: 17, 19, 22, 25, 29 martie și 6 aprilie, pentru că aduc probleme în relație și nu numai.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Dragon

Nativii Dragon au steaua certurilor și a proceselor și vor avea probleme de sănătate pe tot parcursul anului. Zilele de Dragon, de Iepure și de Câine nu vă sunt bune, dar în mare, Dragonii în afara lipsei comunicării sau a comunicării defectuase, nu ar trebui să aibă probleme foarte serioase. Dragonii trebuie să evite culorile de pământ sau să le combine cu altele, pentru a nu predomina în ținuta lor. Acești nativi trebuie să evite zilele de 16, 17, 23 și 29 martie. Este recomandat să nu enerveze în aceste zile pentru că ar putea avea de suferit chiar și pe planul sănătății.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Șarpe

Șerpii sunt afectați de certurile și conflictele de la locul de muncă sau din relație, fiind foarte posibil să își piardă energia în această lună. Pentru nativi, este recomandat să nu țină în ei problemele pe care le au, să discute mereu cu cineva despre ce îi apasă, ziua de 21 martie fiind una nefavorabilă în care trebuie să aibă grijă de ei. Trebuie să aveți grijă să nu forțați nota, să nu trageți de voi foarte tare. Alte zile nefavorabile sunt 24, 25 martie și 2 și 5 aprilie.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Cal

Pentru nativii Cal, vine o lună neliniștită, dar și plină de cheltuieli în care li se recomandă ca banii să fie împărțiți așa cum se cuvine, pentru a nu rămâne fără aceștia. Iepurii le dau o ușoară pedeapsă. Trebuie să fie atenți la finanțe, la cheltuieli, banii nu se vor pierde decât dacă sunt cheltuiți fără noimă. În zilele de 16 și 28 martie, trebuie să fie atenți la imaginea pe care o au la locul de muncă, să își mențină calmul, pentru ca lucrurile să nu scape de sub control pentru că acolo e o dublă pedeapsă pe plan financiar. Alte zile nefavorabile sunt 25 martie și 6 aprilie.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Oaie

Pentru Nativii Oaie, aceasta este cea mai bună lună din an. Au parte de o energie a succesului și a victoriei, într-o lună de aliat. Aceștia vor avea parte de rezultate bune pe toate planurile, mai puțin în zilele de 14, 25, 26 martie, 4 și 7 aprilie, în care nu ar trebui să poarte culori de pământ. Bateți fierul cât e cald pentru că vor exista rezultate, mai ales că urmează o lună cu probleme pentru nativii Oaie, cea a Dragonului. E bine să vă așezați bine lucrurile în luna martie.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Maimuță

Nativii Maimuță au și ei parte de o lună foarte bună, plină de succes și victorii, în care vor putea profita de anumite oportunități și de o energie frumoasă. Dacă își doresc o mărire de salariu, o pot cere acum, având toate șansele ca lucrurile să iasă așa cum își doresc. Multă grijă la agresivitate! Ziua de 15 este una de ciocnire, iar ziua de 24 este una în care nu ar trebui să plece la drumuri lungi. Zile bune 22 martie și 3 aprilie. Dacă ați avut probleme de sănătate, acum pot fi remediate total.

Citește și: Trei zodii cărora le place „să-ți dea peste nas”

Citește și: Top 6 zodii de încredere pe care te poți baza oricând

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Cocoș

Pentru Nativii Cocoș, luna aceasta va fi una în care vor avea parte de intuiție și de inspirație, dar și de oameni care le vor arăta drumul cel bun în viață, recomandat fiind să nu mai fie căpoși, ci să asculte sfaturile pe care le primesc. Au parte de oameni de bine, care le arată drumul, dar trebuie să asculte. Este important să știe că nu este o lună în care trebuie să facă anumite cheltuieli, precum cumpărarea unei case sau a unei mașini. S-ar putea să fie confuzi și să nu știe ce sfat să accepte. Nu este momentul să riște cu nimic, Anca Dimancea precizând că nu recomandă nicio intervenție chirurgicală în această perioadă. Zilele mai slabe sunt 16, 19, 23, 28 martie și 3 aprilie.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Câine

Nativii Câine trebuie să fie atenți la bani, relații și sănătate în luna Iepurelui. Multă grijă la relații, nu fiți intempestivi, impulsivi. Pe plan profesional nu este cazul să riscați, nu vă dați demisii, nu vă angajați în alt loc, nu riscați inutil. Aceștia ar trebui să evite culorile de pământ și să fie atenți la zilele de 17, 23, 29 martie și 3 și 4 aprilie, acestea fiind zile de ciocnire, în care li se recomandă să aibă mai multă răbdare.

Horoscop chinezesc luna de Iepure – Mistreț

Acești nativi pot avea parte de pierderi financiare în primul rând, dar pot avea și probleme de sănătate, pe partea de sistem digestiv și aparat reproducător. Trebuie să fie atenți în zilele de 18, 21, 24, 27, 30 martie și 2 aprilie.

Sursă foto: Shutterstock, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter