Femeile din zodiac şi fanteziile sexuale

De Unica.ro, pe

Până unde poate merge imaginaţia unei femei? Mulţi ar spune ca nu are limite şi este posibil sa aibă dreptate. Dar când vorbim de fanteziile erotice ale femeilor lucrurile se schimbă.
Gradul de imaginaţie, care are un rol foarte important în tot acest joc, diferă de la persoană la persoană şi vom vedea că şi de la o zodie la alta.

Berbec
Clipele de extaz din fanteziile femeii Berbec îşi găsesc inspiraţia în locuri diverse şi care o inspiră. Fie că se visează într-o galerie cu artă erotică, sau într-un pub unde atmosfera este întreţinută de animatoare extrem de senzuale, ori in camera unui hotel,  femeia Berbec trăieşte cu pasiune şi discreţie orice partidă de sex, chiar si când este vorba de fantezii.

Taur
Ca o firea iubitoare şi senzuală, femeia Taur preferă ca în fanteziile sale sexuale să joace diverse roluri. Şi indiferent că joacă rolul unei prostituate seducatoare sau al unei fete cuminţi toată atenţia femeii Taur este îndreptată  asupra iubitului său.

Gemeni
Fanteziile Gemenilor sunt legate de acţiuni ce au legatură cu intelectul. Aşa că nu este exclus ca o femeie a acestu semn din horoscop să işi imagineze cum ţine cuvântări în faţa unei adunări formate din poeţi, oameni de cultură, artişti – care cuceriţi de farmecul şi inteligenţa nativei Gemeni să se transforme pe loc în admiratori şi cei mai înflăcăraţi amanţi.

Rac
În general nativii Rac rămân foarte ataşaţi de trecut, din cauza firii lor sentimentale. Acest lucru se întâmplă şi în fanteziile sexuale ale femeii Rac. Îşi imagineaza des cum fosta sa mare iubire suferă şi are nevoie de vindecare, iar ea este acolo să îi vindece rănile bărbatului pe care l-a iubit cu pasiune în trecut. Nu cere nimic în schimb, dar întâlnirea cu trecutul o transforma şi o face fericită.

Leu
Femeia Leu, o mare admiratoare a luxului nu se poate visa decât pe cele mai exotice insule ale lumii, încojurată de admiratori. Şi chiar dacă niciunul nu rezistă fără să intre în jocurile provocate de femeie, totuşi unul singur va fi cel ales să se va  bucura cel mai tare de voluptatea şi căldura ei.

Fecioară
Firea materialistă a femeii Fecioară se regăseşte până şi în fanteziile sexuale ale acesteia. Limuzină, şampanie, un inel cu diamante şi o casă luxoasă sunt ingrediente care nu lipsesc din fanteziile erotice ale unei femei Fecioară.

Balanţă
Balanţa nu stă prost cu imaginaţia nici când vine vorba de cele mai picante fantezii sexuale. Fie că e vorba de un decor luxos, sau de o petrecere la ţară într-un castel vechi din Franţa, toate personajele din fantezia Balanţei au câteva trăsături comune:  frumuseţea şi sclipirea, inteligentă, pasiunea şi senzualitatea. Partenerul Balanţei este cel care va reuşi să ii transmită din priviri ceea ce urmează să se întămple între ei.

Scorpion
Fanteziile sexuale ale femeii Scorpion au legătură cu natura. Scorpionul este cel mai plin de sexualitate semn al zodiacului, de aceea imaginaţia unei native din această zodie este greu de depăşit.  ÎI plac întunericul, ploaia, locurile excentrice şi încearca să le aducă pe toate în visele sale.

Săgetător
Fie că se află la un club de jazz, la bilbliotecă sau la supermarket femeia Săgetător este mereu cu ochii pe cei care i-ar putea deveni pradă. Se viseaza alături de ei in cele mai fierbinţi scene, vibrând de plăcere şi trăind aventura vieţii.  Îşi imaginează aventuri apărute de nicăieri dar care se termină în luxul unei camere de hotel, savurând o şampanie fină, un duş fierbinte în doi şi o noapte plină de sex.

Capricorn
Decorul din fantezia femeii Capricorn este unul elegant , cum ar fi o casă veche, plină de antichităţi şi plină de servitori. Femeia Capricorn are intodeauna o listă imaginară pe care sunt trecuţi bărbaţii la care visează în secret . In fantezia femeii Capricorn, oportunităţile apar toate în aceeaşi zi, pe masură ce iubiţii ei misterioşi vin şi pleacă din luxosul dormitor.

Vărsător
Fantezia Vărsătorului este un mix de plăcere şi spiritualiatate. Se imaginează luată prin surprindere de un profesor tandru de yoga, plăcerile fizice colpeşindu-i pe amândoi în timpul cursurilor care se desfăşoară pe marginea unei piscine. Totul se încheie cu un masaj, pe care femeia Vărsător îl apreciază atât de mult şi când este vorba de realitate.

Peşti
Un semn romantic şi sensibil dar şi foarte creativ când vine vorba de fantezii erotice. Femeia Peşti se imaginează în decoruri excentrince. Sexul în avion sau în sălbaticia unui vârf de munte sunt locuri în care acestei native îi place să se trăiască cu pasiune momente fierbiţi, chiar dacă doar în propria minte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!