Distracţie fără bani pentru fiecare zodie

De Unica.ro, pe

Pe timp de criză ai toate şansele să rămâi fără prea mulţi bani înainte de salariu. Vestea bună este că există idei convenabile de distracţie potrivite fiecărei zodii.

Aşa că studiază semnul zodiacal al prietenelor tale şi propune-le să vă distraţi fără să cheltuiţi în neştire. Iată cum:

Berbec:
este foarte activ, aşa că preferă ca distracţie activitatea de orice fel. Propune-i o ieşire în parc pe role.

Taur: este comod, aşa că se va distra la maxim dacă îi propui o sesiune de spa la voi acasă. Există o mulţime de măşti de faţă pe care le puteţi face doar cu ce aveţi prin casă.  

Gemeni: îi place să poarte discuţii fără să facă ceva anume, aşa că nu dai greş dacă îl inviţi undeva la un pahar de vorbă.

Rac:
distracţia pentru Rac trece prin stomac, aşa că cel mai bine ar fi să îi oferi o invitaţie la masă. Puteţi găti împreună ceva inedit.

Leu: o petrecere cu karaoke va fi pe placul Leului, care adoră să fie în centrul atenţiei. Nu trebuie decât să investeşti în câteva cocktail-uri, pentru ca restul invitaţilor să prindă şi ei curaj.

Fecioară: adoră natura, aşa că puteţi organiza un picnic în aer liber. Distracţie maximă pentru Fecioară!

Balanţă: nu îţi trebuie cine ştie ce buget pentru distra o Balanţă. Un film bun şi un bol cu floricele pot da savoare unei seri de sâmbătă.

Scorpion: competiţia este sinonimă cu distracţia pentru Scorpion. Invită-l la o partidă de şah sau monopoly.

Săgetător: are simţul umorului, aşa că îl poţi distra cu orice activitate care îl face să râdă. Propune-i să navigaţi pe internet în căutare de clipuri amuzante. Nu uita de chipsuri şi îngheţată.

Capricorn: lipsa banilor pare să îl afecteze cel mai mult pe acest nativ, aşa că propune-i o plimbare lungă prin parc sau una nocturnă cu maşina.

Vărsător: de cât timp n-ai mai mers la muzeu? Preţul unui bilet este foarte accesibil, iar activitatea reprezintă o adevărată distracţie pentru un Vărsător.

Peşti: acest nativ este inclinat către activităţile artistice. Propune-i să creaţi ceva împreună, poate un obiect vestimentar sau o pictură demnă de înrămat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!