De ce se tem bărbaţii într-o relaţie în funcţie de zodie

De Raluca Cristea, pe

Vrei să ştii la ce să te aştepţi de la relaţia cu el? Sau vrei să îi faci o impresie cât mai plăcută? Află care sunt cele mai mari temeri în cuplu, ale bărbaţilor din fiecare zodie!

Bărbatul Berbec

Pentru că obişnuieşte să se îndrăgostească repede, îi este teamă de cele mai mari riscuri în astfel de situaţii: refuzul, dezamăgirea şi relaţiile încheiate prematur. Speră mereu ca sinceritatea şi entuziasmul să nu îi fie zdrobite de o femeie care se dovedeşte zgomotoasă, dominatoare sau încăpăţânată. Deşi nu pare, este foarte sensibil, aşa că uraşte să nu te înţelegi bine cu familia lui sau să jigneşti.

Bărbatul Taur

Deşi adoptă o atitudine de bărbat sigur pe el, îi va fi mereu teamă să nu piardă comoditatea şi siguranţa oferite de femeia de lângă el. Uneori, se gândeşte ca nu cumva să fie părăsit, din cine ştie ce motiv şi mai ales, fără explicaţii. Îi place să facă mici cadouri, însă se gândeşte  temător dacă a ales bine sau nu. Este dezamăgit repede de femeia care nu este la fel de romantică ca el sau care îi stârneşte gelozia.

Bărbatul Gemeni

Orice relaţie ar începe, cea mai mare teamă a lui este de a fi încleştat de parteneră. Oricât de potrivită ar fi iubita lui, îi va fi mereu teamă să nu i se îngrădească libertatea mult apreciată. Deşi tachinează şi are uneori un caracter dual, urăşte confuziile şi replicile cu dublu înţeles pe care partenera i le-ar putea da. Are nevoie de dovezi de dragoste şi siguranţă, însă nu prin dulcegării, ci prin replici inteligente şi surprize inedite.

Bărbatul Rac

Unul dintre bărbaţii care se tem cel mai mult de respingere. Oscilând stările de spirit, îşi doreşte o parteneră care sa îl înţeleagă, să ştie când se apropie şi când să se îndepărteze. Nu îi place să vadă mulţi barbaţi în jurul partenerei şi îi este teamă să nu fie înşelat. Se ştie despre bărbaţii Rac că au la activ cel puţin o mare dezamăgire sentimentală. Îi este permanent teamă că partenera ar putea să îşi piardă interesul pentru el sau, să îi îngrădească libertatea.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!