Cum se comportă zodiile de Sărbători

De Stela Moisescu, pe

Petreci pentru prima oară Crăciunul şi Revelionul alături de impulsivul Berbec, romantica Balanţă sau poate calculatul Capricorn? Noi îţi spunem cum se comportă zodiile…
… de Sărbători, dar şi care este tradiţia preferată a fiecăreia, în afară de împodobirea bradului de Crăciun sau ciocnirea paharului de şampanie de Revelion.

Berbec

De Sărbători Berbecului nici nu-i trece prin cap să se odihnească şi să îşi încarce bateriile pentru noul an. El vrea să ştie că a bifat o mulţime de activităţi de sezon: de la mersul la patinoar până la vizitarea rudelor. Totuşi, nu-i prea place să facă pe gazda. El este genul de nativ care îşi stabileşte planurile de Revelion cu 24 de ore înainte.

Tradiţie preferată de sărbători: să hoinărească prin oraş pentru a gusta atmosfera de sărbătoare.

Taur

Taurul profită de zilele  libere pentru a lua acel pui de somn de după-amiază, după o masă copioasă, pregătită de el, bineînţeles. Acest nativ adoră savoarea mâncărurilor tradiţionale, iar de Crăciun îi va invita pe cei dragi la masă. De Revelion preferă petrecerile într-o ambianţă liniştită, cu decoruri şi muzică de calitate.
 
Tradiţie preferată de sărbători: să gătească mâncărurile tradiţionale de sărbători.

Gemeni

De Sărbători nativul Gemeni are telefonul lipit de ureche sau, în cel mai bun caz, tastează cu frenezie şi dă din cap în timp ce tu vorbeşti cu el. Pentru Gemeni Sărbătorile sunt ocazia perfectă de a face urări originale şi de a socializa, în general. Îşi updatează statusul pe Facebook, iar mai apoi iese în oraş cu prietenii. 

Tradiţie preferată de sărbători:
să facă urări de Sărbători.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!