Cum se comportă fiecare zodie când este satisfăcută sexual

De Raluca Cristea pe

Bun pentru bărbaţi dacă vor să îşi testeze priceperea sexuală, bun pentru femei dacă vor să afle cât de satisfăcuţi sexual sunt partenerii lor…

… articolul de faţă îţi dezvăluie cum se comportă fiecare zodie atunci când are parte de satisfacţie sexuală.

Zodia Berbec

Atunci când nativii din zodia Berbec sunt satisfăcuţi sexual, îşi exprimă mulţumirea faţă de partener cu îmbrăţişări lungi, săruturi tandre şi zâmbete care spun multe. Ulterior, vine şi un mic sau mare cadou pentru că vorbim totuşi despre una dintre cele mai generoase zodii, mai ales bărbaţii Berbec. Femeia Berbec în schimb, răspunde cu aceeaşi monedă a plăcerii

Zodia Taur

Pasionali şi iubăreţi, nativii din zodia Taur sunt foarte atenţi şi tandri atunci când sunt împliniţi de viaţa lor sexuală. Emană din interior căldură sufletească şi de cele mai multe ori le mulţumesc jumătăţilor lor cu aceleaşi gesturi sexuale pe care le-au primit.

Zodia Gemeni

Când sunt satisfăcuţi sexual, nativii Gemeni sunt mai disponibili ca niciodată. Tot ce nu le stau de obicei în fire, ei fac acum: vorbesc mult şi despre orice, sunt foarte atenţi şi afectuoşi, par că vor să se implice în tot felul de lucruri şi să facă planuri. Nu în ultimul rând, le vin idei sexuale inedite atunci când primesc sex de calitate.

Zodia Rac

Este evident: radiază din toţi porii dragoste, voioşie şi chef de sex. Este imposibil să nu îţi dai seama când unui Rac îi merge bine în cuplu şi asta pentru că pare să aibă răspunsul la toate problemele şi împarte zâmbete pentru toată lumea. Atunci când are o viaţă sexuală activă, se aranjează mai mult decât de obicei şi este şi mai afectuos.

Zodia Leu

Când nativii Leu sunt foarte mulţumiţi de viaţa lor sexuală pur şi simplu strălucesc şi vor să fie în centrul atenţiei partenerilor. Nu se sfiesc să îşi exprime liber satisfacţia de cuplu, ba chiar propun partenerilor idei sexuale inedite. În plus, când le place sexul primit, se dedică total armoniei în cuplu.

Zodia Fecioară

Când sunt satisfăcuţi sexual, nativii Fecioară sunt foarte optimişti în privinţa viitorului relaţiei şi asta pentru că sexul este foarte important pentru ei. Devin mai mult ca oricând diplomaţi, atenţi, tandri şi darnici cu cadouri sexuale dar şi materiale. Îşi exprimă cu sinceritate starea de bine şi fac tot posibilul să o menţină.

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2