Cum îl motivezi pe iubitul tău din zodia…

De Corina Buhagiar pe

De multe ori ai vrea să îl convingi să facă pentru tine ceva ce el nu doreşte de fapt să facă. E o întreagă artă… şi iată ce ar putea să te ajute:
Berbec: Nu e greu să-l convingi, pentru că e un tip de acţiune. „Sunt sigură că fac asta înaintea ta!” sau „Sunt curioasă dacă reuşeşti să faci asta mai bine decât mine” pot să-l mobilizeze instantaneu.

Taur: Ai răbdare şi cere-i lucrul respectiv de mai multe ori, până înţelege că e important pentru tine. Şi mai bine, prezintă-i avantajele pe care le-ar câştiga dacă ar face ce-i ceri.

Gemeni: El spune, de obicei, „Da, draga mea!”, dar nu e la fel de sigur că reuşeşte să ducă acţiunea la capăt. Mai bine verifică-l, să nu te trezeşti că citeşte, de exemplu, ziarele cu care l-ai rugat să şteargă geamul.

Rac: Face orice, chiar şi cele mai dezagreabile lucruri, pentru tine. Mai ales dacă e mulţumit de direcţia în care merge relaţia voastră. Altfel, se poate preface senin că nu te-a auzit.

Leu: În ciuda dinamismului lui solar, e un tip destul de leneş. Mai ales dacă îi ceri chestii pe care le consideră sub demnitatea lui. Cea mai eficientă metodă este să-l linguşeşti, gen ” Eşti cel mai minunat! Şi mă faci atât de fericită când faci asta pentru mine!”

Fecioară: Poate o să te bombăne, dar cel mai probabil o să te ajute. S-ar putea chiar să-ţi arate unde greşeai când făceai TU acelaşi lucru. Dă-i dreptate, ca să poţi să-l rogi şi data viitoare.

Balanţă: E important să-i pui în evidenţă partea plăcută a acţiunii respective, sau eventual partea ei esteică. Nu-l ruga să-şi strângă hainele, ci mai degrabă să dea un aer romantic dormitorului vostru. În timp ce umple camera cu trandafiri, o să facă şi treaba mai puţin agreabilă.

Scorpion: Nu merge prin învăluire, fiindcă e expert în a ghici ce se ascunde în spatele cuvintelor. Cere-i-o deschis, adăugând că îi promiţi o noapte incendiară dacă face. Evident, e obligatoriu să te ţii de cuvânt.

Săgetător: Trebuie să te asiguri că nu are vreun avion de prins în perioada când ar trebui să facă respectiva acţiune. Apoi, că miza e suficient de mare. Nu-i place să se deranjeze pentru treburi mărunte.

Capricorn: Dacă restul programului îi permite, te va ajuta. Negociază un interval de timp convenabil cu secretara lui. Vestea bună e că nu e nevoie să îţi mai faci griji după aceea, treaba va fi făcută exemplar.

Vărsător: Ca să îl motivezi, ar fi ideal să găseşti avantajele pe care realizarea respectivei acţiuni le prezintă pe termen lung sau foarte lung. Sau este ceva din care va putea beneficia întreaga umanitate.

Peşti: Fă apel, fără jenă, la compasiunea lui. Nu-i spune „Te rog du-te şi plimbă-l tu pe Max în seara asta”, ci „Bietul Max, a scheunat toată ziua după tine, cred că tânjeşte după o plimbare în parc”.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro