Cu ce zodie o să te măriți?

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 17:28
Berbec

Zodiile sunt predispuse spre a-și uni destinele doar cu anumite zodii. Predispuse în sensul de mariaj ideal. Astrologii au făcut o listă cu cele mai potrivite perechi pentru fiecare zodie în funcție de luna nașterii.

Dacă ești femeie  născută în luna martie te vei mărita cu un bărbat născut în luna Mai (Taur sau Gemeni) și mai puțin probabil să te măriți cu cineva născut în luna August (Leu sau Fecioară). Dacă ești născută în luna aprilie ai șanse mari să te măriți cu cineva născut în luna iunie (Gemeni sau Rac).

Dacă ești zodia Taur născută în luna aprilie, probabil că vei ajunge să-ți legi destinul cu un bărbat născut în luna iunie (Gemeni sau Rac). O tăuroaică născută în luna mai se va mărita cu un bărbat născut în luna Decembrie (Săgetător sau Capricorn).

O Geamănă născută în luna mai va prefera să se mărite cu cineva născut în luna decembrie (Săgetător sau Capricorn). Geamăna născută în luna iunie va alege un soț născut în luna noiembrie (Scorpion sau Săgetător).

Femeia Rac născută în luna iunie se va căsători cu un bărbat născut în luna noiembrie (Scorpion sau Săgetător). Dacă femeia din Rac este născută în iulie va alege bărbatul născut în iunie (Rac sau Gemeni).

Nativa din Leu născută în luna iulie este predestinată să aleagă un bărbat născut în luna iunie (Gemeni sau Rac). Leoaica născută în luna august este menită să aibă un mariaj cu un bărbat născut tot în luna august (Leu sau Fecioară).

Fecioarele au șanse mari să se mărite cu un bărbat născut în luna în care s-au născut și ele (august și septembrie respectiv zodiile Leu, Fecioară sau Balanță).

Dacă ești o Balanță născută în septembrie vei alege de soț un bărbat născut tot în septembrie ( Fecioară sau Balanță). O Fecioară născută în luna octombrie va alege un soț născut în luna ianuarie (Capricorn sau Vărsător).

Nativa din Scorpion născută în luna octombrie se va mărita, cel mai probabil, cu un bărbat născut în luna ianuarie (Capricorn sau Vărsător). Femeia Scorpion născută în luna noiembrie se potrivește cu un bărbat născut în luna noiembrie (Scorpion sau Săgetător).

Femeia Săgetător născută în luna noiembrie va avea ca soț un bărbat născut tot în luna noiembrie (Scorpion sau Săgetător). Dacă femeia din Săgetător s-a născut în luna decembrie va avea șanse mai mari să mărite cu un bărbat care s-a născut în luna august (Leu sau Fecioară).

O femeie născută în luna decembrie sub semnul Capricornului are șanse mari să ia în căsătorie un bărbat născut în luna august (Leu sau Fecioară). Capricornul născut în luna ianuarie va lua în căsătorie pe cineva născut în luna martie (Pești sau Berbec).

O Vărsătoare născută în luna ianuarie se va căsători cu un bărbat născut în luna martie (Pești sau Berbec). Femeia Vărsător născută în luna februarie are șanse mari să se mărite cu un bărbat născut în luna aprilie (Berbec sau Taur).

Nativa din zodia Pești născută în februarie va prefera să se mărite cu un bărbat născut în luna aprilie (Berbec sau Taur). Peștoaica născută în luna martie se va căsători, cel mai probabil cu cineva născut în luna martie (Taur sau Gemeni).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!