Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie să te cuplezi

De Adina Radu, pe
Nepotrivirea de caracter reprezintă una dintre cele mai des întâlnite motive pentru care cuplurile se despart. Zodiile pot fi împărțite în perechi perfect compatibile, dar și incompatibile, în funcțiile de trăsăturile definitorii. Iată ce perechi de zodii sunt sortite eșecului:

Citește și – Ce șanse ai să te căsătorești în 2017, în funcție de zodie

Berbec – Scorpion

Acești nativi sunt atât de diferiți încât cu greu reușesc să găsească un echilibru. Apar conflicte între ei la orice pas, deoarece atât Scorpionii cât și Berbecii sunt firi încăpățânate, dornice să dețină controlul în relație. Pe de altă parte, firea independent a Berbecului va intra în conflict cu nevoia mare de atenție a Scorpionului.

Taur – Vărsător

Aer și Pământ? Niciodată! Taurul este un semn conservator și strict, în timp ce Vărsătorul este semnul nonconformismului și al originalității. În timp ce Taurul vrea rutină și stabilitate, Vărsătorul își dorește libertate absolută și lipsă de reguli stricte.

Gemeni – Rac

În timp ce nativul din Rac este sensibil și are o nevoie acută de afecțiune, nativul zodiei Gemeni este practic și libertin. Gemenii sunt recunoscuți pentru insensibilitatea lor, fiind mai degrabă ființe raționale decât emoționale. Dorința de stabilitate a Racului nu se potrivește deloc cu firea schimbătoare și instabilă a Gemenilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!