Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 17:35
Fiecare dintre noi are o dorință ascunsă, pe care alege să nu o împărtășească nimănui. În funcție de zodia din care face parte, putem afla care sunt aspirațiile secrete ale celor din preajma noastră.

Berbec

Semn de foc, Berbecul este un lider înnăscut și ceea ce își dorește fără să arate sau să împărtășească celorlalți este să conducă. Pentru asta este conștient că este nevoie de răbdare și de multă muncă. Se bucură însă și de popularitate, atrăgând oamenii ca un magnet, lucru care îi ajută în îndeplinirea dorinței secrete. Vor să trăiască viața din plin și să fie înconjurați de toți pietenii apropiați.

Taur

Taurii siunt semne de pământ, motiv pentru care își doresc în secret stabilitate pe cele două planuri: familie și carieră. Îți doresc bunăstare, iar pentru acest lucru sunt dispuși să munecască din răsputeri. O zodie foarte corectă și independentă, nu va agrea ideea banilor câștigați pe nedrept.

Gemeni

Aventuroși și independenți, gemenii vor să petreacă, să aibă constant parte de experiențe noi. Nu-și doresc stabilitate și vor să se bucure de popularitate și să se facă remarcați cu fiecare experiență pe care o au. Motiv pentru care nu sunt dispuși niciodată să-și arate personalitatea tăioasă, care nu-i va ajuta în atingerea acestui obiectiv.

Rac

Racul, la fel ca taurul, vrea siguranță, în primul rând pe plan amoros. Își dorește în secret, foarte mult, să aibă parte de experiențe cât mai variate din punct de vedere sexual, dar totodată caută și apreciere și iubire din partea unui partener.

Leu

Semn de foc, Leul are un vis ascuns înfricoșător: își dorește să fie preamărit și idolatrizat. Cu excepția zeilor, regilor sau persoanelor cu funcții înalte, cu greu pot atinge acest obiectiv. Dar asta nu-i împiedică să încerce. Tocmai de aceea sunt mereu volubili, joviali, puși pe șotii și cu spirit de inițiativă. Iar faptul că aceste calități îl ajută să fie în centrul atenției îi satisface Leului, temporar, dorința de preamărire.

Fecioară

Fecioarele sunt visătoare și romantice, iar dorința lor secretă nu este deloc surprinzătoare. Reprezentantele acestui semn își doresc să iubească și să primească iubire în același timp. Firi calde, dornice să-și clădească o familie reușesc să-și atingă scopul prin sinceritatea sentimentelor lor, apreciată de persoanele dragi.

Balanță

La fel cum este simbolul care îi marchează zodia, Balanțele își doresc echilibrul în viață, iar sentimentul care le asigură acest lucru este cel de recunoștință din partea celorlalți. Nimic nu le face să se simtă mai bine decât aprecierea în sânul familiei, din partea iubitului, a copiilor și a părinților, iar la serviciu se bucură de fiecare dată când aud că meritele lor sunt recunoscute.

Scorpion

Scorpionii sunt zodii mereu puse în fața provocărilor sau care acceptă de bună voie provocările. Aceste ”lupte” vin din dorința ascunsă a Scorpionului de a demonstra ce poate. Cu alte cuvinte vrea să arate cât de bine reușește să treacă peste obstacole, pentru ei acesta fiind un semn că sunt persoane inteligente și competente.

Săgetător

Are un scop nobil, însă se teme să-l spună celor din jur de teamă să nu fie luat în râs: acela de a schimba lumea. Își dorește să aibă un rol în schimbarea în mai bine a societății, motiv pentru care își pune serviciile în slujba actelor caritabile, politice sau juridice.

Capricorn

Să fie admirat tot timpul este dorința secretă a Capricornului. Dar, spre deosebire de Leu, care își face o obsesie din a fi idolatrizat, Capricornul caută, de fapt confirmări.

Vărsător

Vărsătorul vrea pe ascuns să fie unic, iubit, respectat și original. Este o fire creativă, așa că dorința sa secretă coincide cu posibilitatea de a fi atinsă. Faptul că este apreciat în mediul artistic, literatură, design este o confirmare că poate duce acest obiectiv până la capăt.

Pești

Visează foarte departe și își doresc ca aceste dorințe să fie cât mai repede îndeplinite. Nu au răbdarea necesară  să parcurgă toți pașii necesari. Vrea ca visul să devină realitate aici și acum.

Sursa: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!