Cea mai absurdă zodie

De Amelia Matei, pe
O zodie, dintre cele 12, este nu doar foarte analitică, dar și foarte critică, iar asta o face, uneori să aibă niște așteptări de la propria persoană atât de absurde încât nu le va putea atinge.

Nimic nu este imposibil în viață, ni se spune frecvent, și suntem încurajați să ne urmăm visurile, însă de cele mai multe ori, reprezentanta acestei zodii, Fecioara, își impune obiective care cu greu pot fi atinse de ea. Aceste ambiții reprezintă o sabie cu două tăișuri: pe de o parte Fecioara are realizări foarte aproape de visul ei, ceea ce o face să se autodepășească în mod constant.

Citește și: Cum câștigi respectul fiecărei zodii

Ordonată și rațională, Fecioara analizează cu meticulozitate ce are de făcut pentru a ajunge acolo unde își dorește, își dezvoltă sistematic ideile, își calculează pașii pe care îi are de parcurs și pune în practică totul cu răbdare și tact. Are o idee, o urmărește cu consecvență și nu se abate de la ea. Numai că, la final, rezultatul nu o mulțumește. Se uită în urmă la metodele de lucru, reanalizează și regândește totul. Numai că, de cele mai multe ori, nu mai poate da înapoi, astfel încât să poată relua totul de la 0.

În asta constă absurdul Fecioarei!

Și asta pentru că, pe de altă parte, nu este niciodată mulțumită de nici un rezultat, nu doar al ei, dar nici de al celor din jur. Fecioara nu va fi niciodată fericită, mulțumită, satisfăcută. Tot timpul va găsi ceva de criticat, chiar și când i se pare că lucrurile merg prea bine se gândește că ceva nu este în regulă. Crede că sigur i-a scăpat ceva, că și-a pierdut abilitățile, și de aceea, doar i se pare că treaba merge ca unsă, când, de fapt, de vină este, cel mai probabil, faptul că nu este într-o perioadă în care este suficient de vigilentă.

Citește previziunile de astăzi pentru zodia Fecioară!

De fapt, este o persoană aptă să ajungă acolo unde își dorește, însă din cauza spiritului mult prea critic nu poate vedea asta.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!