Cea mai mare durere a zodiei Fecioară

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2016, 16:43
Nativele din zodia Fecioară se numără printre cele mai sensibile, în ciuda atitudinii de indiferență pe care o afișează. Cea mai mare durere a lor este să le ignori și să le faci să se simtă insignifiante.

Mai mult decât orice pe lumea aceasta, Fecioara urăște să fie desconsiderată. Asta o face să se simtă mică și, deși aparent încrezătoare în forțele proprii, Fecioara este foarte nesigură pe ea și are tendința să se muleze pe acea percepție.  Iar dacă cineva îi minimalizează eforturile, activitatea, sentimentele, atunci Fecioara devine vulnerabilă, se închide în sine și începe să colecteze sentimente negative față de respectiva persoană. Nu-i scapă nimic din ceea ce se întâmplă în jurul ei și este tot timpul în gardă, deși afișează o răceală de ghețar. Cel care a supărat-o va fi constant ținta remarcilor acide, ceea ce, consideră ea, este răzbunarea perfectă pentru un tratament pe care nu îl merită.

Citește și: Trei zodii cărora le place să îți dea peste nas

Astfel, în relațiile cu cei din jur, nativa din Fecioară are o atitudine inabordabilă, însă în realitate își dorește să fie în centrul atenției sau în grupul cel mai bine văzut din firmă. Este un statut care o ajută să-și sporească stima de sine, întrucât nativa acestei zodii nu are prea mare încredere în sine. Devine vulnerabilă atunci când cineva o subapreciază. Este lovită în orgoliu, pentru că ea știe că este o persoană inteligentă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!