Ce îşi doresc zodiile pe lângă „te iubesc”

De Corina Buhagiar, pe Ultimul update Miercuri, 30 octombrie 2019, 14:58
Uneori simplul "Te iubesc" nu e convingător, dacă nu e însoţit şi de alte dovezi de afecţiune. Hai să vedem ce mai trebuie să adaugi tu pentru el, ca să îl convingi, în funcţie de zodia lui.

Berbec: De preferat e să-l laşi pe el să spună primul „Te iubesc” şi să-i răspunzi apoi cu „Şi eu te iubesc”. Chiar dacă nu se rostesc cuvintele acestea între voi (lui poate să i se pară o dovadă de slăbiciune) pasiunea şi bucuria ta alături de el îl conving de dragostea ta.

Taur: „Sunt a ta toată” poate fi adăugat cu succes după „Te iubesc” dacă vrei să-ţi faci fericit iubitul Taur. Important e ca pe urmă să nu-i dai ocazia să se îndoiască de această afirmaţie şi să-i mai găteşti din când în când mâncarea lui preferată.

Gemeni: Un simplu „Te iubesc” poate fi insuficient sau banal pentru acest meşter al comunicării care poate să îţi spună acelaşi lucru în 30 de feluri diferite şi 20 de limbi. Încearcă să egalezi măcar jumătate din performanţa lui şi alege vorbirea indirectă.

Rac: Sensibilitatea cu care e înzestrat îi permite să ştie că îl iubeşti fără să fie nevoie să i-o spui. Prea multe cuvinte ar putea chiar să-l stânjenească. Timp de calitate petrecut împreună e singura dovadă care îi trebuie.

Leu: Degeaba îi spui „Te iubesc” dacă o dată cu asta nu adaugi şi cât de mult îl apreciezi pentru cutare sau cutare şi cât de mult îţi plac la el asta sau ailaltă. De la pectoralii lucraţi la sală pe care îi poţi mângâia admirativ, până la ultima diplomă pe care şi-a atârnat-o pe perete.

Fecioară: Nu e genul sentimental şi ar putea chiar să te întrerupă în timp ce tocmai îi declami dragostea ta arzătoare. Nu pentru că nu l-ar flata, dar aşa e el, preferă faptele concrete. Coase-i nasturele la o cămaşă sau fă-i un suc natural şi-o să te creadă.

Balanţă: Pentru el trebuie să pregăteşti un întreg cadru romantic pentru ca „Te iubesc”-ul să sune credibil. Casa aranjată cu flori, tu în cea mai romantico-sexy ţinută, şoptindu-i asta după amor pe un pat parfumat cu petale de trandafir.

Scorpion: Nu e nevoie să-i spui nimic, simte care sunt sentimentele tale pentru el înainte să apuci tu să le rosteşti sau măcar să le conştientizezi. E alegerea ta dacă o spui şi-n cuvinte. Dar o partidă spontană de sex sălbatic e pentru el mult mai convingătoare.

Săgetător: Ai grijă cum o spui… să nu sune ca o ameninţare la independenţa care îi e atât de dragă. Nu trebuie să se simtă obligat să îţi răspundă tot aşa. Râzi la glumele lui, urmează-l în călătorii îndepărtate, acceptă-i hobbyurile şi va ştii că îl iubeşti.

Capricorn: Altul care preferă faptele în locul cuvintelor. Să fii alături de el apreciind eforturile pe care le face pentru voi, să îi respecţi programul fără să te plângi şi să încerci să-l relaxezi după o zi de muncă e tot ce îşi doreşte pe post de declaraţie de dragoste.

Vărsător: Are nevoie să ştie că îi eşti prietenă şi se poate baza pe tine, dincolo de faptul că vă iubiţi romantic. Simplul „te iubesc” nu valorează prea mult în ochii lui dacă nu eşti la fel de entuziasmată de proiectele lui şi nu îi accepţi cu seninătate toate ciudăţeniile.

Peşti: Keep it simple! Spune-i „te iubesc” şi atât, fără să adaugi vreodată „dar…”. Şi eventual îmbrăţişându-l afectuos. Şi Peştii simt, dincolo de cuvinte, aşa că nu te obosi cu declaraţiile. „Împreună la bine şi la rău” e o sintagmă pe sufletul lor, dar nu rostită ci trăită efectiv.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!