Ce spune data nunții despre căsnicia ta

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 02 februarie 2015, 17:13
Ziua în care te-ai căsătorit spune câte ceva despre viitorul pe care îl vei avea alături de cel căruia i-ai spus „da”. Află ce îți rezervă astrele în căsnicie.

21 martie – 19 aprilie

Dacă ai avut nunta în această perioadă, te așteaptă o căsnicie plină de aventuri. Ai ales să spui „da” în zodia Berbecului, care este curajos, îndrăzneț și independent, iar asta înseamnă că nu riscați să vă pierdeți ca indivizi, în timpul mariajului. Veți fi spontani, romantici și plini de surprize, iar această atitudine vă va aduce multă fericire. Aveți grijă, însă, să nu deveniți prea competitivi.

20 aprilie – 20 mai

Cei care se căsătoresc în zodia Taur iubesc frumosul și au un gust aparte pentru lux. În ciuda viziunii idealiste, vor avea o căsnicie bine înfiptă în pământ. Trebuie, însă, să fie atenți să nu intre în rutină și să încerce mereu lucruri noi, atât în activitatea zilnică, cât și în pat.

21 mai – 20 iunie

La cei care se căsătoresc în zodia Gemeni, comunicarea este cheia. Ei știu să discute despre orice problemă și reușesc să treacă, astfel, ușor peste obstacole. Au, însă, nevoie de diversitate, așa că este indicat să se implice în cât mai multe activități împreună.

21 iunie – 22 iulie

Racii pun mare preț pe familie, iar cei care aleg să se căsătorească în această zodie preferă să împartă orice activitate. Cu siguranță își vor da nume de alint și se vor sprijini în orice situație. Pericolul este că riscă să devină foarte buni prieteni și să uite că sunt un cuplu.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3