Ce reproşuri îţi face în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Bărbatul Fecioară, veşnic nemulţumit, are mereu ceva să-ţi reproşeze legat de orice subiect, pe când Racul te vede perfectă, oricâte defecte ai avea. Vezi ce reproşuri fac bărbaţii într-o relaţie în funcţie de zodia lor!

Berbec

Berbecului nu prea îi place să facă reproşuri fiindcă nu vrea să stârnească cearta. În schimb, dacă nu îi place ceva la tine nu va ezita să îşi caute pe altcineva. Dacă îţi reproşează ceva, probabil e vorba de lipsa ta de energie şi faptul că nu reuşeşti să ţii pasul cu el aşa cum i-ar plăcea lui.

Taur

Taurul îţi poate reproşa că te mişti cam încet sau că eşti cam lenşă. Cine vorbea! Exact defectele lui cele mai mari sunt cele pe care le observă imediat la partenera de cuplu. Probabil pentru că nu reuşeşti să îi faci toate mofturile atât de repede pe cât şi-ar dori. Dacă observi asta la iubitul tău, cel mai bine e să i-o retezi scurt din prima ca să înţeleagă că nu ai de gând să suporţi aceste reproşuri.

Gemeni

Bărbatul Gemeni e destul de tolerant, dar poate deveni critic şi cicălitor când ajunge să cunoască bine pe cineva. Unul din reproşurile pe care le face cel mai des e legat de tăcerea ta. Pe undeva îl supără oamenii tăcuţi pentru că nu reuşeşte să-i citească, însă în acelaşi timp admiră aerul lor misterios.

Rac

Racul este un bărbat foarte empatic şi tolerant, care, în general, nu are nimic de reproşat nimănui. Dacă găseşte vreun defect cuiva, de obicei îşi ţine părerea pentru el. E valabil mai ales în relaţiile de cuplu, unde are nevoie de linişte şi armonie pe care nu vrea să le strice prin critică şi reproşuri. Dacă îţi reproşează totuşi ceva, se va lega de faptul că nu eşti suficient de afectuoasă cu el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!