Ce pățesc zodiile într-un film horror

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 15:04
Fiecare zodie are o soartă crudă într-un film horror. De fapt, un criminal psihopat nu te întreabă ce zodie ești când te aleargă cu drujba sau toporul. Dar vezi ce părere au astrele și ce pățesc zodiile într-un film horror.

Berbec

Berbecul este curajos, un lider înnăscut și un caracter puternic. Într-un film horror, berbecul moare primul, evident. Fiind mereu interesat să se afle în centrul atenției, vârful de lance și primul dintr-un grup, berbecul este întotdeauna primul care cade în capcană, care primește în plin primul glonț, care încasează elementul surpriză drept în cap.

Taur

Taurul este leneș și celebru pentru că întârzie. Calitatea vieții este, pentru el un motiv de a trăi în sine. De ce să te grăbești, de ce să alergi, de ce să te zbați, de ce să cauți o cale de scăpare? Într-un film horror este cumva de așteptat ca taurul să fie cel care ajunge după încheiere, neștiutor, întârziat și aproape pe generic, acasă, unde toată lumea zace pe jos în bălți de sânge.

Gemeni

Isteț și bănuitor din fire, manipulator de primă clasă și parșiv, nativul din gemeni are numai de câștigat în situații extreme. Dacă se întâmplă ceva rău și toată lumea aleargă, iar starea de confuzie este generalizată, oprește-te un minut și întreabă un nativ din gemeni ce se întâmplă. Într-un film horror, oamenii născuți în zodia gemeni sunt cei care se prind primii cine este criminalul, deși asta nu-i scapă întotdeauna de un final sângeros.

Rac

Racii sunt destul de inocenți de felul lor și adesea se prind mai greu că cineva le joacă o farsă, că ceva este în neregulă, sau că un nebun psihopat se ascunde după perdeaua plină de sânge. Într-un film horror, naivul rac este cel care întreabă în repetate rânduri ”cine e acolo?”, de parcă un criminal care se respectă ar răspunde ”eu!”.

Vezi și topul celor mai bune filme horror din toate timpurile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!