Ce creaturi mitologice ar fi zodiile

De Diana Zagrean, pe
Astrele ne influențează viața și ne definesc personalitatea. Vezi cu ce fel de creatură mitologică și magică te asemeni cel mai tare, în funcție de zodia ta.

Berbec

Berbecii sunt agresivi, dominanți, puternici și mai ales încăpățânați, așa că nu este de mirare că animalul mitologic este unul fioros. Dacă te-ai născut în zodia berbec, creatura ta mitologică este vârcolacul.

Taur

Taurii au ce au cu coarnele și nu ne referim la cele puse când înșeli. Pentru că sunt încăpățânați, dar leneși și devotați, taurii au ca animal mitologic câinele Cerber. Acesta avea trei capete și păzea porțile iadului.

Gemeni

Gemenii sunt duplicitari, toată lumea știe asta, de aceea nu e de mirare că au o creatură mitologică care reflectă acest aspect al personalității lor. Nativii din zodia gemeni se transformă într-o creatură demonică, dublură malefică a unei persoane vii.

Rac

Racii sunt destul de dușmănoși și răzbunători, astfel că nu miră pe nimeni că mitologia le acordă locul unei vrăjitoare care fură suflete. Pentru că se dedică întru totul unei persoane, racii ar fi vrăjitoarea care fură sufletele celor vii pentru tărâmul de dincolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!