Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie

De Amelia Matei, pe

Săptămâna 26 august – 1 septembrie va fi una bună pentru majoritatea zodiilor. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine!

Berbec

Astrele îţi direcţionează atenţia către îmbunătăţirea vieţii tale şi mai ales către progresul pe plan profesional. E o perioadă bună pentru a-ţi face planuri pe termen mediu şi lung, mai ales în ce priveşte viaţa ta profesională şi socială. Totuşi, ai grijă să laşi ambiţiile la o parte şi să gândeşti bine aceste planuri. Nu uita că trebuie să ai un echilibru în toate.

Taur

Nu ar strica să acorzi o atenţie mai mare relaţiilor, atât cele profesionale, cât şi cele personale. Ai tendinţa să tragi cam mult de tine, poate şi pentru că ai de reparat nişte greşeli din săptămânile trecute şi nu îţi dai seama că cei de lângă tine au nevoie de mai multă atenţie săptămâna aceasta.

Gemeni

Există o mare diferenţă între ceea ce simţi şi ceea ce arăţi. Vrei să pari calmă şi stăpână pe situaţie, când de fapt te chinuie îndoielile şi temerile. E valabil mai ales pe plan profesional. În weekend apar noi motive de îngrijorare din cauza unui conflict care ia proporţii. Din fericire, este uşor de aplanat.

Rac

Începi săptămâna mai greu şi încă din primele zile îţi vei da seama că ai rămas în urmă. Lupţi ca să ajungi la zi cu toate treburile şi ajungi să faci nişte greşeli care te-ar putea costa mult. E mai bine să lucrezi în ritmul tău, încet dar sigur, fără să te compari cu ceilalţi. Săptămâna ar fi buna dacă nu ai avea această lipsă de energie luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!