Câte cumpene ai în viață, în funcție de zodie

De Consuela Stratulat, pe

Viața nu este pentru nimeni ușoară, iar în unele momente, ai impresia că tot răul s-a adunat la tine. Stai liniștit, prin asta trecem toți, cel puțin o dată. Află câte cumpene ai în viață, în funcție de zodie.
Berbec. Pe tine te caracterizează curajul, determinarea, încrederea de sine și entuziasmul. Pentru că ai toate aceste calități specifice eroilor, ai putea ajunge să faci meserii riscante, precum polițist sau pompier. Dacă alegi să duci o astfel de viață, vei avea multe momente grele, iar deseori vei trece pe lângă moarte. Le vei depăși cu bine, pentru că ești un luptător. Dacă nu alegi o meserie periculoasă, trebuie să știi că unul din punctele tale slabe este capul, așa că există riscuri să suferi, măcar o dată în viață, de răni la nivelul capului.

Taur

Firea răbdătoare și practică te va face un prieten adevărat. Îți palce stabilitate și de aceea vei lucra din greu, pentru a te face indispensabil la locul de muncă. Ai grijă, însă, că această dorință va atrage după sine mult stres. Această neliniște îți poate declanșa numeroase probleme de sănătate, de la afecțiuni ale tiroidei, la tensiune ridicată. Vei trece prin cel puțin două momente dificile în viață, în special din cauza problemelor de sănătate.

Gemeni

Ție îți place să fii stimulată intelectual și să afli întotdeauna lucruri noi. Nu îți place să faci mereu același lucru și ai toate șansele să lucrezi într-un domeniu care îți va permite să călătorești mult. De aici îți vor veni, însă, și problemele, pentru că ești predispus la accidente rutiere și te așteaptă o cumpănă în viață. Pentru că ești o fire agitată, riști să ai probleme cu sistemul nervos, așa că încearcă să iei lucrurile mai ușor.

Rac

Ești o persoană plină de compasiune și mereu atentă la nevoile celorlalți. Pentru că îți place să îți asumi responsabilitatea, vei fi un manager bun, însă firea ta sensibilă te face vulnerabilă în fața stresului. Problemee de stomac îți vor da bătăi de cap, dar nimic nu va fi atât de grav, încât să te doboare. Pe tine te așteaptă o viață lungă, fără cumpene.

Leu

Pasiunea, mândria și părerea bună despre tine îți vor asigura drumul spre succes. Ești curajos și îți vei dori să lucrezi în showbiz, pentru a fi mereu în lumina reflectoarelor. Celebritatea te poate aduce, însă, în fața unor situații neprevăzute și te așteaptă trei cumpene în viață. Dacă le depășești cu bine, însă, ai toate șansele să trăiești și 100 de ani.

Fecioară

Ești o fire practică, blândă și muncești din greu, pentru a obține ce îți dorești. Te îngrijorezi, însă, prea mult, iar stresul îți va crea probleme serioase de sănătate. Te așteaptă o singură cumpănă, dar dacă ai grijă de tine, vei duce o viață lungă.
Foto Shutterstock.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!