Mercur intră în retrogradare în Săgetător și va afecta toate zodiile. Află cum te influențează!

De Mădălina Manole pe

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi nevoiți să se preocupe de niște sarcini administrative pe care le-au amânat până acum. De asemenea, nativii pot să reia niște cursuri abandonate sau să susțină niște examene restante. Atenție la relația cu rudele care poate avea de suferit în urma unor conflicte.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi nevoiți să-și reevalueze situația financiară și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la negocierea unei sume de bani. Nativii trebuie să verifice de două ori ceea ce semnează, ceea ce aprobă, mai ales dacă este vorba de bani la mijloc. Este posibil ca sumele acceptatea cum să nu le mai convină ulterior, atunci când Mercur își reintră în mers direct.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de retrogradarea planetei Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității și sunt sfătuiți să înceapă un proces serios și drastic de autoevaluare, însă să nu ia decizii radicale acum. Pe de altă parte, sunt favorizate conflictele cu partenerul de viață și se cere mai multă prudență în dialog.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece printr-un proces intens de introspecție, planeta Mercur retrogradând întocmai pe casa subconțtientului. Nativii sunt sfătuiți să se retragă departe de agitație și să-și reevalueze deciziile, acțiunile, gândurile și faptele și să mediteze la îmbunătățirea propriei vieți.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie mult mai atenți la modul în care transmit o informație în grupul de prieteni deoarece sunt favorizate conflictele cu persoane din anturaj. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să reevalueze un plan sau un proiect în care sunt implicați sau au intenția să o facă. Poate să nu fie chiar cea mai bună opțiune!

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o etapă de reevaluare a relațiilor socio-profesionale. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască niște principii ce țin de carieră și chiar dacă vor fi tentați să-și schimbe locul de muncă, sunt sfătuiți să nu ia decizia pe retrogradarea lui Mercur, ci să aștepte ca planeta să-și revină în mers direct.

Citește și – Marte, planeta acțiunii, intră în Pești. Iată cum va influența toate zodiile 

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2