8 august este cea mai norocoasă zi din an! Cum poți folosi energia ei pentru a obține tot ceea ce-ți dorești

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 14:10

Pregătește-te să manifești pentru că data de 8 august (08.08), cunoscută și drept portalul Leului, este considerată cea mai propice pentru fixarea intențiilor tale. Această aliniere cosmică îmbină energia pătimașă a Leului cu răsăritul anual al stelei Sirius și cu numerologia norocoasă a cifrei 8. Dacă ai încredere în puterea sa, 8 august ar putea fi cea mai norocoasă zi din an!

8 august este cea mai norocoasă zi din an! Cum poți folosi energia ei pentru a obține tot ceea ce-ți dorești

Simbolismul stelei Sirius, combinat cu magia numărului 8 și cu puterea soarelui în Leu oferă oportunități infinite.

Sirius, cea mai strălucitoare stea după Soare, mai este cunoscută și drept un „Soare Spiritual”, pentru că, din punct de vedere astrologic, este asociată cu o stare de bine și cu evidențierea țelurilor și ambițiilor noastre. Sirius ar combina energia expansivă a planetei Jupiter cu energia pragmatică a planetei Marte, astfel conferind puterea necesară pentru a ne atinge potențialul maxim.

Răsăritul heliacal al stelei Sirius, adică apariția ei pe bolta cerească exact în zori, are loc la începutul lunii august. Acest răsărit are loc o singură dată pe an pentru fiecare stea. Pentru că răsăritul heliacal al lui Sirius corespunde constelației Leului, acest fenomen astrologic este cunoscut drept portalul Leului. Energia acestei zodii este vigilentă, flamboaiantă și pătimașă, întruchipând curajul, mândria și regalitatea leului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ziua de 06.06.2022, blestem sau binecuvântare? Semnificația numărului 666

Mai mult decât atât, aceasta este singura lună din an în care soarele este în zodia pe care o și guvernează, devenind momentul ideal pentru a te alinia cu pasiunile tale și pentru a-ți îmbrățișa autenticitatea.

8 este considerat unul dintre cele mai norocoase numere, în general fiind asociat cu lucruri ca succesul, ambiția și bogăția. Vizual, 8 este un infinit vertical, sugestie a potențialului nelimitat. Data de 8.08 încarcă această zi cu o energie norocoasă care ne permite să ne fixăm intenții clare și eficiente.

Semnificația datei de 8.08 îmbină astrologia cu numerologia într-un mod sinergic. În astrologie, Sirius este asociată cu bogăție, pasiune, onoare și chiar faimă, în timp ce Soarele este planeta încrederii, determinării și exprimării. Folosește această dată pentru a canaliza energia nativilor zodiei Leu, care întotdeauna obțin ceea ce-și doresc.

Iată ce poți face! Setează cronometrul telefonului la 8 minute în care încerci să-ți fixezi intențiile viitoare. Poți face această meditație chiar la 8 și 8 minute. O altă variantă ar fi să scrii, într-un caiet sau chiar și pe telefon, data de 08.08.2023, adică de azi într-un an. Scrie tot ceea ce-ți dorești însă la timpul prezent, ca și cum, până atunci, tot ceea ce ți-ai imaginat a devenit realitate.

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!