Ce trebuie să știi înainte de a te vopsi acasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 14:17

Dacă nu te-ai mai vopsit niciodată până acum acasă, află că nu este deloc complicat, mai ales dacă alegi o vopsea de bună calitate. Cu toate acestea, pentru a te asigura că rezultatul va fi unul perfect, e bine să ții cont de câteva reguli. Iată care sunt acestea:

Asigură-te că nuanța de vopsea pe care ai ales-o ți se potrivește perfect

Pentru că sezonul acesta nuanțele de șaten sunt cele mai în vogă, după cum dictează tendințele, primul pas pe care trebuie să-l faci e să îți alegi nuanța preferată, cea care se potrivește cel mai bine cu tenul tău și cu starea ta de spirit.

Vopsitul acasă nu este deloc greu, ba chiar poate fi un ritual de beauty relaxant, însă nuanța pe care o alegi trebuie să fie apropiată cu nuanța ta naturală de păr, pentru rezultate de invidiat.

Citește instrucțiunile de pe cutie

Instrucțiunile de folosire sunt acolo tocmai pentru ca tu să ai asigurarea că rezultatul va fi unul perfect. Citește-le cu atenție și respectă toți pașii îndeaproape!

Evită să îți speli părul înainte de vopsire

Între ultima spălare și momentul vopsirii e bine să treacă măcar o zi. Stratul protector de uleiuri naturale din părul tău ajută vopseaua să se fixeze mai bine și să dureze mai mult.

Fă-ți un test de alergie

Indiferent de calitatea vopselei pe care ai ales-o, e important ca înainte de a-ți vopsi părul să îți faci un test de alergie. Pe cutia de vopsea vei găsi întotdeauna instrucțiuni în acest sens.

Nu uita de mănuși

Pentru a te asigura că nu te murdărești de vopsea și că întreg procesul de vopsire decurge perfect, poartă mănuși de fiecare dată când alegi să te vopsești acasă.

Vei vedea că nu e nimic complicat și, după prima vopsire acasă, probabil că te vei convinge că e mult mai practic să te vopsești singură de fiecare dată.

Pentru ca nuanța părului tău vopsit acasă să fie impecabilă, urmărește și tutorialul de mai jos, în care tot procesul vopsirii îți este explicat pas cu pas:

Vezi tot ce treuie sa stii despre vopsirea parului acasa!

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!