Ce exerciții ți se potrivesc în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2016, 11:32
Când renunți la sală, după ce o perioadă de timp ai avut rezultate bune, este destul de greu să te reapuci. Poate dacă ai ști că astrele joacă un rol important și în alegerea exercițiilor fizice pe care trebuie să le faci, ai avea cu totul alte opțiuni, la care nu ai mai renunța atât de ușor.

Iată ce exerciții ți se potrivesc în funcție de zodie!

Berbec

Nativii în Berbec sunt persoane motivate, ambițioase care, atunci când îți impun un obiectiv nu se lasă până nu îl ating. Tocmai de aceea cel mai bun antrenament pentru reprezentanții acestui semn zodiacal sunt cele în care își antrenează tot corpul. Este vorba de seturile de exerciții care pun în mișcare toți mușchii corpului. Un exemplu sunt cele care se găsesc pe Youtube sub denumirea de Barre Workout și datorită cărora corpul nu este doar tonificat, ci și sculptat.

Taur

Taurilor nu le plac schimbările, mai ales cele care intervin subit, și sunt foarte constanți. Motiv pentru care cele mai potrivite exrciții pentru nativii acestei zodii sunt exercițiile cardio sau cycling.

Gemeni

Nativilor din Gemeni li se potrivește mănușă kickboxing-ul, un antrenament care le păstrează în permanență conectate mintea și trupul. Mai mult, fiind experți în comunicare, pentru Gemeni este o ocazie perfectă să interacționeze cu alte persoane, să cunoască oameni noi, să aibă parte de experiențe dinamice.

Citește și: Ce zodii vor avea la bani în primăvara aceasta

Rac

Precauți din fire, Racii sunt și capricioși, iar cea mai bună soluție pentru ei ar fi înotul, pentru că apa funcționează ca o terapie. Au dificultăți în a uita greșelile din trecut, iar câteva ture de bazin i-ar ajuta să se deconecteze.

Leu

Activi, dinamici, Leilor li s-ar potrivi cel mai bine exercițiile de agilitate și explozie, antrenamentele intensive, menite să pună la lucru tot corpul și să permită arderea unui număr mare de calorii. Leul trebuie să lucreze pe stepper, să efectueze sărituri rapide sau ample.

Fecioara

Fire analitică, mult prea critică și hiperemoțională, Fecioara trebuie să învețe să-și canalizeze energiile negative într-o activitate practică și care să-i destindă corpul. Ședințele de yoga ar fi perfecte pentru Fecioară, pentru că o ajută să fie în echilibru cu ea însăși.

Balanța

Pentru Balanțe, persoane echilibrate, oneste, dar și indecise, cel mai potrivit tip de antrenament sunt circuitele din care fac parte exerciții intense, care combină ridicarea de greutăți, cardio cu cele de explozie. Tabata HIIT Workout sunt antrenamentele de care au nevoie nativii din Balanță.

Citește și: Exercițiile care îți antrenează tot corpul și pentru care nu ai nevoie de sală

Scorpion

Scorpionilor le place să-și testeze limitele, de aceea ar fi recomandate pentru ei exercițiile de tip cardio, combinate cu antrenamente de echilibru, cum ar fi genuflexiuni sau sărituri în flotare. Acestea le-ar pune la încercare agilitatea și forța.

Săgetător

Pentru că sunt firi mereu bine dispuse, cu simțul umorului și optimiste, Săgetătorilor le este recomandată mișcarea pe ritm de muzică. Zumba este printre cele mai populare antrenamente pe care Săgetătorii nu ar trebui să le rateze.

Capricorn

Capricornii sunt definiți de litera ”P”: pasionali, practici, pesimiști. Toate aceste trei caracteristici sunt inhibate sau potențate de un singur tip de exercițiu, Pilates, care i se potrivește de minune Capricornului.

Vărsător

Vărsătorul este cinstit și loial, dar și imprevizibil și independent. Săriturile pe saltea sau la trambulină sunt exercițiile ideale pentru Vărsători. Nu doar că astfel arzi foarte multe calorii, dar se numără și printre cele mai interesante și solicitante antrenamente.

Pești

Firi sensibile, nativii din zodia Pești se adaptează și extrem de repede în orice mediu. Acestora le sunt potrivite exercițiile care implică ridicări de greutăți. Acest tip de antrenament presupune o serie de mișcări ale corpului care solicită toate grupele de mușchi.

Foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!