Anul trecut a luat 9,96 la bac, deși avea un copil mic. Unde a ajuns acum Maria

În ciuda prejudecăților și a greutăților cu care s-a confruntat, Maria a reușit anul trecut să ia media 9,96 la bacalaureat, deși a născut o fetiță în ultimul an de liceu.

Maria Pălimaru este dintr-un sat de lângă Vaslui și era în ultimul an la cel mai bun liceu din județ atunci când a aflat că este însărcinată. Fata a decis să aducă pe lume copilul, în ciuda scandalului și a ironiilor. Mama Mariei a suferit un șoc când a aflat că va deveni bunică și a avut nevoie de un psiholog. De colegi s-a ascuns atât cât s-a putut, purtând haine largi. Maria a mărturisit că a rămas însărcinată din greșeală, dar a considerat că așa a vrut Dumnezeu.

Părinții Mariei și-au revenit însă din șoc și au găsit puterea să o susțină ca să-și poată termina școala. După nașterea fetiței sale, Ami, Maria a trebuit să fie și mamă, și elevă, iar pentru a ajunge la liceu făcea zilnic naveta din satul natal. Cu toate acestea, Maria a luat 9,96 la bacalaureat.

Astăzi, Maria este studentă la Drept și a primit bursă de merit în anul I. Micuța Amelia, sau Ami, cum o alintă toată lumea, are un an și jumătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Stiri pe scurt

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: