Andreea Mantea, asortată cu fiul său. Ce mare a crescut David

De Mădălina Manole pe 13 noiembrie 2017
De când a devenit mămică, Andreea Mantea este în culmea fericirii și afișează un zâmbet larg cu fiecare apariție publică.

Prezentatoarea TV a devenit mămică în urmă cu doi ani, atunci când a adus pe lume un băiețel pe nume David. Micuțul pare să-i calce pe urme, căci se simte în largul lui de fiecare dată când se află în fața camerelor de filmat sau a aparatului foto, iar Andreea profită din plin și-l ia pe David pe platourile de filmare de câte ori are ocazia.

Andreea Mantea a publicat sâmbătă o fotografie pe conturile de socializare în care apare alături de micuțul David, în timpul filmărilor emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Tânăra mămică i-a asortat ținuta lui David cu rochia sa verde, iar imaginea a strâns peste 35.000 de aprecieri din partea fanilor.

Andreea Mantea

Fetele de la Căpâlna sunt atât de faimoase, încât l-am luat și pe David cu mine ca să le cunoască!” – a fost mesajul care a însoțit fotografia.

David are doi ani jumătate și este rodul poveștii de iubire, scurtă, dar intensă, dintre Andreea Mantea și luptătorul Cristi Mitrea, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor la reality-show-ul „Burlăciţa”, difuzat de Antena 1.

Citeste și – Andreea Mantea și-a refăcut viața: “Este perfect ce se întâmplă acum și îmi place la nebunie!”

Citeste și – Viziunea sumbră a prezentatoarei TV Andreea Mantea asupra viitorului ei: “Mai am doar o jumătate de viață de trăit!”

Sursa foto: Facebook, Instagram

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie