S-a dus la doctor după ce a observat un detaliu bizar într-o fotografie: „Nu credeam că așa arată cancerul”

De Amelia Matei pe 10 martie 2017
Lorna Nickson Brown, o femeie în vârstă de 26 de ani din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu doi ani. Femeia nu avea dureri sau stări de rău, ci singurul semn care ridica întrebări era o umflătură la nivelul gâtului.

Citește și – Trucul simplu care a ajutat-o pe o femeie să depisteze precoce cancerul la sân

Tânăra, de profesie actriță, a spus că mama ei a fost cea care a observat prima umflătura, după ce și-a făcut un selfie. Dar pentru că slăbise considerabil, Lorna credea că acea umflătură este normală. Când a realizat că nu trece nici după câteva luni, a mers la doctor și a aflat că are cancer tiroidian.

După ce a primit vestea, femeia a fost șocată pentru că nu avea alte simptome. Se simțea bine și nu ar fi crezut vreodată că suferă de o boală grea.

„Nu credeam că așa arată cancerul. În momentul în care le spui oamenilor, fac fața aceea specifică unui om care a aflat că ai cancer. Nu mă simțeam bolnavă”, a mărturisit Lorna.

Lorna Nickson Brown a fost operată de cancer de tiroidă, la Spitalul Regina Elisabeta din Birmingham, iar acum se simte bine. Acum vrea ca toate femeile să știe care este simptomul pe care l-ar putea ignora, deși acesta indică boala gravă. Mai ales că acest tip de cancer localizat la nivelul tiroidei este întâlnit în special la femei.

Ea va alerga luna viitoare la un maraton caritabil, organizat de spitalul în care a fost operată, cu scopul de a strânge fonduri pentru bolnavii de cancer.

Citește și – Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

Foto – 123rf

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie