(P) Welcome Early Booking! Delta Dunării, ținutul pitoresc de explorat în 2020!

De Unica.ro pe
Delta Dunării este unul dintre puținele locuri unde poți înțelege ce înseamnă cu adevărat sălbăticia și tradiția. Cel mai tânăr pământ european este gazda a peste 5000 de specii de viețuitoare, fiind clasată pe locul 3 mondial în ceea ce privește importanța ecologică.

Rezervația Biosferei parte din UNESCO te așteaptă cu sate lipovenești ce par neatinse de trecerea timpului, cu lacuri înconjurate de vegetație deasă, insulițe și grinduri de nisip, păduri scufundate și un labirint de canale mozaicate cu nuferi.  Dacă nu ai fost încă în Delta Dunării, o vacanță aici în 2020 este absolut obligatorie pentru toți iubitorii de natură!

Noutăți turistice pentru 2020!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a pregătit ofertele Early Booking cu reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, dar vine și o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 399 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul”!

Locația preferată a turiștilor dornici să îmbine modernul cu tradiția, Gulliver Delta Resort 4✿ a fost amenajat în stilul conacelor dobrogene, serviciile turistice de primă clasă fiind inspirate din obiceiurile folclorice și culinare ale vechilor comunități de pescari staroveri. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Delta Dunarii.

Spectacol al naturii

Punct de plecare într-o o aventură de neuitat, Murighiol te întâmpină cu un păienjeniș de ghioluri și canale ce te conduc spre Uzlina, locul perfect unde te poți opri la o partidă de pescuit sau de observare a păsărilor. Poți alege o plimbare cu barca la amurg, pornind pe canalul Uzlina – lacurile Pojarnia și Chiril, unde vei surprinde ținutul nemărginit al deltei scăldat în nuanțe de violet și portocaliu.

Flora și fauna Deltei Dunării sunt unice, multe dintre speciile regăsite aici sunt pe cale de dispariție, iar câteva dintre ele sunt chiar noi pentru știință. Peisaje de o frumusețe unică vei putea surprinde la Letea, cea mai veche rezervație din România, o zonă care primăvara este pe jumătate scufundată. Pădurea dezvoltată pe grinduri de nisip te întâmpină cu sute de cai sălbatici, dune uriașe asemeni locurilor deșertice și stejari seculari de care se încolăcesc liane, viță de vie sălbatică și hamei, exact ca în locurile subtropicale.

Un adevărat spectacol al naturii poți surprinde la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, iar plajele sălbatice din nisip fin, alb sunt perfecte pentru relaxare, departe de tot ceea ce înseamnă aglomerație urbană și stres.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.