(P) Vacanță romantică în bella Veneția, cu numai 339 euro!

De Unica.ro pe
Una dintre cele mai romantice destinații europene de vacanță este Veneția, oraș pe care îl poți descoperi în Circuitul Nordul Italiei, propus de Europa Travel, ce beneficiază acum de tariful redus de 339 euro/persoană.

Turul cu autocarul include și vizitarea idilicului orășel Verona, mergând pe urmele lui Romeo și Julieta, Verona, dar și alte locuri precum Padova sau Milano, cu atracțiile lor principale.

Traseu superb spre Nordul Italiei

Circuitul îți descoperă Viena și splendorile cu care capitala austriacă te așteaptă. Faimosul Ring Vienez adăpostește atracții importante, de ordin istoric, religios sau administrativ, precum Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan, Parlamentul sau Primăria.

Pătrunde pe tărâm italian începând cu unul dintre cele mai vechi și mai fermecătoare orașe din nordul țării, Padova, amplasat într-un cadru pitoresc, pe râul Bacchiglione, mărginit de Câmpia Padului. Vizitează aici Basilica Sfântului Anton de Padova, unul dintre cei mai îndrăgiți sfinți ai Italiei.

Continuă circuitul cu orașul Milano, considerat a fi „capitala mondială a modei” și important centru de afaceri. Milano adăpostește și câteva dintre atracțiile-simbol ale țării, precum Domul, Castelul Sforzesco sau Opera Scala. Orașul iubirii, Verona te așteaptă să calci pe urmele celor mai faimoși îndrăgostiți din istorie, vizitând Casa și simbolicul Balcon al Julietei. Alte atracții pe care le vei putea admira aici sunt Amfiteatrul Roman, Ponte Scaligero și Piața Bra.

Agale, pe valuri venețiene

Fermecătorul oraș italian, Veneția găzduiește atât de multe atracții și întreține o frumusețe autentică, încât a fost declarat cu totul patrimoniu al umanității de către UNESCO în anul 1979. Piața San Marco, sufletul orașului, este locul din care să îți începi explorarea și vei găsi în drumul tău minunate clădiri simbolice, precum Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor sau Turnul cu Orologiu. Cea mai populară zonă pentru promenadă, care îți desfășoară un spectacol impresionant de culoare, este cea cuprinsă între Canale Grande și Podul Rialto. Pentru o experiență specială, nu rata excursia opțională cu vaporașul la Murano și Burano, insulițele faimoase pentru casele pictate într-o mare diversitate de culori, pentru sticlă și dantelă.

Finalul circuitului îți poartă pașii și prin Slovenia, pentru a vizita celebra Peșteră Postojna, fiind una dintre cele mai mari grote din Europa. Încă un popas impresionant la Lacul Balaton, cel mai mare lac din Europa Centrală, pentru a reveni în capitala Ungariei. Aici te vei relaxa în voie și te vei bucura de un croazieră pe Dunăre, după lăsarea serii, pentru a admira frumoasele clădiri luminate de pe fiecare mal, precum Parlamentul sau Podul cu Lanțuri.

de Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Venetia – Nordul Italiei – tarif: 339 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, ghid. Bonus: croaziera pe Dunare la Budapesta. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.