(P) Vacanță pentru detoxifiere în stațiunea Constantin și Elena

De Unica.ro, pe
Cea mai veche stațiune de pe litoralul bulgăresc, Constantin și Elena a devenit o destinație tot mai atractivă chiar și pentru tineri, la mare căutare fiind aici hotelurile cu centre balneo, unde turiștii se pot bucura de băi termale și de masaje de detoxifiere a organismului.

Perla de la Marea Neagră, Constantin și Elena este recunoscută pentru că are cel mai curat aer, datorită pădurilor dese de conifere și chiparoși, străbătute de izvoare minerale, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca stațiune balneoclimaterică încă din anul 1908. Din ce în ce mai mulți turiști optează pentru vacanțe detox la mare, un mod oportun prin care să te reîncarci cu energie, să te relaxezi după stresul acumulat la muncă și să elimini toxinele din organism, iar Constantin și Elena este, fără îndoială, destinația perfectă unde poți face asta.

Profită de Ofertele Speciale pregătite de Europa Travel și alege o escapadă în Constantin și Elena cu reducere de 15% la toate sejururile efectuate în perioada 08.07-21.07, ce pornesc de la numai 22 euro/persoană/noapte. În plus, dacă rezervi în această perioadă, beneficiezi și de gratuitate la cazare și masă pentru primul și al doilea copil cu vârste cuprinse între 2-12 ani, cazați în cameră cu doi adulți.

Răsfăț la plajă și în centrele SPA

Principala atracție a orășelului bulgăresc este plaja sa lungă de 5 km, acoperită cu nisip fin, auriu și umbrită de vegetație luxuriantă, ceea ce o clasează în topul celor mai verzi destinații de la Marea Neagră. Intrarea lină în marea azurie, atmosfera tihnită și numeroasele hoteluri moderne aflate aproape de plajă, fac din Constantin și Elena locul preferat  de relaxare pentru familiile cu copii sau seniori. În plus, aici sunt numeroase centre SPA cu piscine termale și zone unde poți face împachetări cu nămoluri terapeutice, cu ciocolată, miere sau alge, atât de benefice trupului.

O cură detox în Constantin și Elena poate include și diverse sporturi, iar stațiunea nu duce lipsă de centre nautice, deținând totodată și terenuri de tenis, golf sau piste pentru ciclism. Poți practica scuba diving în ape clare, pline de bogății, să te aventurezi în croaziere pe Marea Neagră sau să practici parasailing.

Obiective turistice în împrejurimi

În zilele active, când vrei să pornești în explorări culturale, Europa Travel te așteaptă cu o gamă largă de excursii opționale. La fel de bine, poți face turul orașului Constantin și Elena care se mândrește și cu câteva obiective interesante, dintre care Biserica omonimă dedicată Sfinților Împărați, singurul lăcaș de cult unde, pe sub altarul său, trece un izvor mineral. Interiorul este copleșitor, adăpostind icoane și picturi valoroase realizate de artiștii locali.

La marginea stațiunii se întinde și complexul Euxinograd, fosta reședință de vară a familiei regale, ce ocupă 80 de ha, dintre care și un imens parc amenajat în stil englezesc și franțuzesc, unde se găsesc peste 300 de specii de plante provenite din Asia, America de Sud, Africa de Nord sau Europa. În plus, parcul este împrejmuit și de vaste culturi de viță de vie.  Palatul este grandios la interior, în ciuda aspectului exterior sumbru. Iar dacă îți place vinul poți face degustări în crama medievală sau pur și simplu să te plimbi printre tufele de vie.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferta Speciala Sejur individual Constantin si Elena

Hotel Chaika 2* – tarife de la 22 euro/persoana/noapte, cazare cu light all inclusive. *Reducere de 15% la toate sejururile efectuate în perioada 08.07-21.07, si gratuitate la cazare si masa pentru primul si al doilea copii cu varste cuprinse intre 2-12 ani, cazati in camera cu doi adulti! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!