(P) Tarife reduse cu 40% la vacanțele în Delta Dunării!

De Unica.ro pe
Nimic nu se compară cu o escapadă relaxantă în Delta Dunării în luna aprilie, când natura se dă în spectacol, vremea este perfectă pentru plimbări cu barca, iar ofertele de vacanță sunt tot mai tentante!

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de primăvară, ia în calcul o escapadă la Gulliver Delta Resort Murighiol 4✿. Profită de ultimele zile cu reduceri de 40% și rezervă acum un sejur Delta pentru Seniori și Delta pentru toți la prețuri începând cu 826 lei/persoană. Pachetele de vacanță includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Locația preferată a turiștilor dornici de relaxare

Așezată într-un cadru pitoresc fix pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4 este o unitate de cazare dezvoltată în stil specific lipovenesc, unde turiștii au parte de relaxare în inima naturii. În cadrul complexului există o grădină luxuriantă cu balansoare, dar și un loc de joacă ideal pentru cei mici. În zilele calde poți să stai la piscină, să pescuiești de pe ponton sau să descoperi Delta Dunării în numeroase excursii opționale cu barca.

Tablou de primăvară în Delta Dunării

Aprilie și mai sunt cele mai bune luni din an pentru vizite în Delta Dunării, pentru că acum poți să surprinzi lacurile pline de nuferi, lotuși și iriși de baltă, iar malurile sunt brodate de stufăriș, papură și rogoz. Plimbă-te cu barca la amurg pentru a admira aceste monumente ale naturii și fotografiază ținutul pictat în nuanțe de liliachiu.

Numărul păsărilor sălbatice este în creștere, multe dintre înaripate se reîntorc în această perioadă din țările calde pentru a depune ouă, masculii îmbracă penajul nupțial, iar hoardele de pelicani comuni și creți se dau în spectacol în timp ce pescuiesc. Aproximativ 200 de specii de păsări pot fi observate în Delta Dunării în această perioadă a anului, prilej excelent pentru sesiuni de birdwatching pe canalele umbrite de sălcii.

Delta Dunarii vacanta

Drumeții în natură

Un sejur la Gulliver Delta Resort Murighiol 4✿ poate fi ocazia perfectă să descoperi și cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Dacă mergi la Letea, acum ai șanse mult mai mari să observi hergheliile de cai sălbatici, păturile de lăcrămioare și orhidee sălbatice abia înflorite, dar și lianele grecești agățate de trunchiurile stejarilor seculari.

Vremea excelentă te îmbie și la relaxare pe plajele sălbatice întinse la locul de întâlnire din Marea Neagră și Dunăre. Vizitează Sulina, fosta capitală a piraților și Sfântu Gheorghe, mica localitate lipovenească, cunoscută pentru delicioasa ciorbă storceag.

Tot în această perioadă, câmpurile dobrogene sunt pictate de maci și bujori sălbatici asigurând cele mai încântătoare peisaje. Prilej excelent să explorezi Dobrogea de Nord într-o excursie opțională, ce îți descoperă cea mai frumoasă biserică cu mozaicuri – Mănăstirea Cocoș, dar și faimosul Martirion de la Niculițel, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Last Minute Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.