(P) Să ne bucurăm! De fiecare clipă.

De Unica.ro pe

La Festa 3in1 te invită să savurezi toate momentele care îți sunt oferite de viață. În agitația zilnică, este fundamental să știi că oricând există ceva care e cu adevărat bun pentru tine.

Citește! Iată un moment trăit frumos, bun pentru tine.

Și de care ne putem bucura din plin în această perioadă. Nu este nevoie să citești romane sau enciclopedii. Știm că dinamica zilelor noastre nu ne mai permite luxul acesta. Dar informații interesante poți găsi foarte ușor pe internet. De exemplu, știi care este legenda îndrăgitului sortiment de cafea Irish coffee?  Se spune că el a fost creat în timpul celui de-al doilea război mondial când unui soldat irlandez, care fusese lucrător într-un hotel, i-a venit ideea creării unei combinații care să-i țină treji peste noapte pe camarazii săi. Astfel, aceștia reușeau să facă față atacurilor soldaților germani. 

Visează! Este momentul tău în care te încarci cu energie.

În plus, visarea ne stimulează creativitatea. Alegem un moment din zi, facem o pauză scurtă în care ne propunem să visăm. Cu o cană de cafea în mână și un mic desert alături, putem să ne imaginăm tot ce dorim legat de viața noastră. Iar apoi, facem și planurile cu ajutorul cărora să ne punem în practică visele. Pentru unii poate părea un moment banal dar, noi ceilalți, știm că ne alimentează fericirea. 

Savurează! Simte gustul și trăiește-l conștient. 

Transformă o clipă obișnuită în ceva special. Memorează emoția, trăirea, clipa prin asocierea cu un gust deosebit. Creează-ți amintiri simple dar consistente emoțional. Vei constata că ele îți umplu în cel mai plăcut mod viața.

NOUTATEA La Festa este sortimentul 3in1 Irish Cream – un gust mai fin, mai savuros si mai dulce! Nu este nevoie sa mergi la cafenea, te poți bucura de aroma încântătoare Irish Cream la tine acasă! Savureaz-o singură, cu gândurile tale, sau cu prietenele la o reuniune virtuală. 

La Festa. Cafeaua ta de prima dată. De fiecare dată.

LA FESTA este brandul lider pe piața de cappuccino și ciocolată caldă și un jucător competitiv pe piața specialităților de cafea. Cele trei sortimente – Classic, Strong și Mild reprezintă mixul de cafea perfect pentru tineri.

La Festa Irish Cream 

Aromă excelentă, în topul preferințelor tinerilor.

La Festa 3in1 Strong Mocca

Pentru cei care preferă un gust mai intens al cafelei.

La Festa 3in1 Classic

Combinaţia perfectă de cafea, lapte şi zahăr, ideală pentru un boost de energie.

La Festa 3in1 Mild

Îmbinarea perfectă dintre gustul savuros de cafea și aroma delicată a laptelui.