(P) Rezervă din timp vacanța de primăvară în Delta Dunării!

De Unica.ro pe
O escapadă boemă în Delta Dunării în luna aprilie vine la pachet cu peisaje de poveste în nuanțe de verde smarald, o vreme perfectă pentru plimbări cu lotca pe canalele strâmte, dar și cu momente relaxante pe nisipul fin al plajelor sălbatice din Sulina și Sfântu Gheorghe. 

Profită de ultimele zile cu reduceri de până la 45% de la Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de primăvară în Delta Dunării – cea mai pitorească regiune din Europa! Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife de la 688 lei/persoană!

Escapadă lipovenească la Gulliver Delta Resort 4*

Gulliver Delta Resort 4* este un complex hotelier așezat la marginea localității Murighiol, fix pe malul lacului violet, unde poți experimenta vacanțe de neuitat în sânul tradițiilor lipovenești. Relaxarea o poți găsi foarte ușor în cadrul hotelului, fie că alegi cititul în hamac în grădina luxuriantă, la pescuit de pe ponton sau la piscină în zilele calde de vară. Dacă vrei să descoperi încântătorul ținut al deltei poți opta și pentru excursii cu barca pe distanțe scurte sau mai lungi, la Letea, Sulina și Sfântu Gheorghe.

Delta Dunarii

Sesiuni de observare a păsărilor și safari în pădurea de nisip

În timpul primăverii, spectacolul naturii este unul magic în Delta Dunării: malurile lacurilor sunt garnisite cu rogoz, papură și stuf, pe luciul apei pot fi văzute primele flori ale irișilor de baltă, nuferilor și lotușilor, iar păsările ce îmbracă penajul nupțial se dau în spectacol în dansul de împerechere …

Pornește cu barca prin labirintul de canale îngustate de salcii pletoase spre lacul Uzlina, locul ce ascunde cea mai mare colonie de păsări mixte din Europa: pelicani comuni și creți, cormorani, egrete, stârci, lopătari, pescăruși, plus o mulțime de alte specii.

Cea mai veche rezervație de la noi din țară este Letea, singurul loc unde cresc liane grecești încolăcite de stejarii seculari. În lunile de primăvară, pădurea de nisip este pe jumătate inundată, câmpurile sunt acoperite cu pături de orhidee sălbatice, iar caii sălbatici zburdă nestingheriți.

Evadează pe plajele sălbatice!

Cea mai însorită localitate din țară este Sulina, fosta capitală a piraților ce găzduiește cea mai lată plajă virgină de la Marea Neagră, unde ai impresia că timpul s-a oprit aici. O astfel de senzație o vei avea și în Sfântu Gheorghe, un sat pescăresc cu superbe case cu acoperișuri din stuf, unde Dunărea se îmbrățișează cu marea, la gura de vărsare formându-se cele mai înalte valuri pe care le poți admira de pe plaja virgină.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend in Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Oferta Valabila pana la data de 15 februarie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO