(P) Petrece vacanța de Paște în Nisipurile de Aur – tarife de la 58 euro!

De Unica.ro pe
Nisipurile de Aur te întâmpină cu o plajă generoasă, ape turcoaz, o viață de noapte fulminantă și o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber, motiv pentru care este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Bulgaria.

Stațiunea de pe coasta Mării Negre se află destul de aproape de Varna, Cap Kaliakra sau Balcic, ceea ce îți oferă un bun prilej ca în vacanța de Paște, să vizitezi și alte locuri interesante din Bulgaria.

Dacă vrei să celebrezi marea Sărbătoare a Învierii pe meleaguri bulgărești, atunci poți opta pentru câteva zile relaxante în Nisipurile de Aur. Profită de oferta specială pregătită de Europa Travel și alege un sejur de 2, 3 sau 4 zile cu all inclusive, la tarife ce pornesc de la numai 58 euro/persoană, conform programului ales!

Petrece în stil bulgăresc!

Nisipurile de Aur este un adevărat magnet pentru tinerii puși pe distracție și voie bună, iar de Paște stațiunea găzduiește numeroase evenimente culturale și petreceri colorate, atât în cluburi și baruri, cât și în discotecile în aer liber. Una dintre cele mai așteptate manifestări folclorice este Lazaruvane, o tradiție transmisă din generație în generație, când fetele se împodobesc cu flori de primăvară, îmbracă straie populare și se adună pentru dansuri. După ce iei parte la frumoasele obiceiuri bulgărești ești invitat la Masa Festivă de Paște ce include și un frumos program muzical, în cadrul Hotel Pliska 3*.

Dacă vrei să participi la Slujba de Paște, poți opta pentru o excursie la Mănăstirea Aladja, unul dintre cele mai importante edificii de cult din Bulgaria, ce a fost amenajat în galeriile unei grote în jurul secolul al XIII lea.

Momente de relaxare în stațiune

Populara stațiune Zlatini Piasati se laudă cu o plajă ce depășește 3 km, fiind compusă din nisipuri fin de un auriu strălucitor, astfel că dacă tânjești la o vacanță relaxantă de Paște atunci poate fi cea mai bună alegere.

Dacă nu vrei să stai o zi întreagă la plajă, atunci poți să faci terapie la cumpărături. Întreaga faleză a stațiunii Nisipurile de Aur este înțesată de magazine și buticuri de suveniruri, iar în preajma sărbătorilor pascale se organizează diverse târguri de produse tradiționale, de unde poți cumpăra delicii din petale de trandafiri, ouă încondeiate sau costume populare.

Alunecă pe cele mai tari tobogane

Dacă ai noroc de vreme bună și tânjești la distracție pe tobogane poți să mergi la Aquapolis, primul parc acvatic realizat în Bulgaria, ce are o poziție excelentă în inima unei păduri de conifere. Parcul de distracție este amenajat după tematică mediteraneeană și dispune de mai multe zone, împărțite în funcție de vârstă, inclusiv o arie dedicată adulților. Copiii pot pătrunde în lumea dinozaurilor în timp ce, tinerii dornici de aventuri pot aluneca pe tobogane ca Slalom, Kamikaze, AquaTub sau Black Hole, ce te răsucesc sau te aruncă în Wild River și Niagara.

Delectează-te cu preparate locale

Bucătăria tradițional bulgărească are influențe rusești și turcești, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative, bazându-se în special pe ingrediente simple care merg perfect cu rachiu, mastic sau vin. În timpul sărbătorilor de Paște, localnicii gătesc preparate după rețete vechi de secole, când poți încerca midii în sos de smântână, salata Şopska cu legume proaspete și telemea rasă, Shkembe Chorba, celebra ciorbă de burtă, delicioasa Musaca, iepure la proțap sau cotlete de miel cu cimbru.

Descoperă împrejurimile!

Dacă ai mai mult timp la dispoziție, Europa Travel îți propune să descoperi și alte locuri interesante din Bulgaria. Poți vizita Balcic, micul orășel alb de pe Coasta de Argint unde se înalță Palatul Reginei Maria, să admiri marea din punctul de belvedere Cap Kaliakra sau să te pierzi pe străzile înguste ale orașului vechi Nessebar, ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferta Speciala Sejur Paste Nisipurile de Aur – tarife de la 58 euro/persoana, 2 nopti de cazare cu all inclusive la Hotel Pliska 3*, Masa Festiva de Paste, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"